Reklama

Reklama

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť nenápadný film, ale výsledok o to prekvapujúcejší. Po dlhšej dobe celkom vydarená romantická komédia, ktorá nepôsobila úplne klišovito (hoci predvídateľná bola pomerne dosť). Veľkú zásluhu na kvalite filmu nesie ústredná dvojica pre mňa relatívne neznámych hercov Shamier Anderson & Amber Stevens West, ktorí mi absolútne zapasovali do ich postáv. Najväčšou prednosťou tohto filmu je však svojský humor, ktorý presne zapasoval do môjho vkusu - žiadne zbytočné vulgarizmy a tlačenie na pílu. Zápletka tiež vydarená, nebolo to také prvoplánové ako mnohé iné filmy tohto žánru, takže som kľudne odhodlaný dať aj 4*. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Naprosto debilní zápletka a vrcholně nesympatická a nánovitá hlavní hrdinka tenhle film táhnou dolů. Hlavní hrdina je naopak sympaťák a i když tyhle all black filmy moc nemusím, tak se to dalo snést. Ale hloupoučký nelogický scénář a laciná produkce jak z Halmarku dost štve. Romantika díky nulové chemii hlavního páru dostává na zadel a i když pár vtipů se najde, pitomosti typu svatba na falešné jméno očividně bez potřeby jakýchkoli dokladů, důvod vzniku celého toho nesmyslu a řešení kam s falešným ženichem...vážně? ()

Bezmenny 

všechny recenze uživatele

Pretože sa to nehralo a ani nechcelo hrať na nič iné, než to bolo. Od prvej sekundy som tušil, čo dostanem a to jednorázovú oddychovku večer. ()

Reklama

Reklama