Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Harriet a Peter Foxovi jsou nechvalně proslulí britští podvodníci. Když při pokeru s šílenou šéfkou podsvětí Irinou všechno prohrají, letí do Los Angeles, aby získali čas a pokusili se sehnat peníze, které jí dluží. Proto zosnují spletitý plán, jak ukrást Peterově bohaté exmanželce Jackie drahý prsten. Po několika marných pokusech a šílených eskapádách se dvojici podaří přelstít Irinu, oklamat Jackie a šperk konečně získat. Když lup prodají, rozhodnou se pověsit zlodějnu na hřebík a odstěhovat se do Brazílie. Při nástupu do letadla si ale všimnou vzácného diamantového náhrdelníku na krku jedné z pasažérek… (Bontonfilm)

(více)

Recenze (37)

kingik 

všechny recenze uživatele

Záplava krásných hereček a Tim Roth v roli zhýralce usilují o dobrý dojem a potlačení tristně vedeného scénáře. Uma Thurman a Tim Roth tvoří zábavný manželský pár, jejichž specialitou jsou podvody a krádeže. Královně podsvětí, která zabíjí na potkání, dluží nemalé peníze. A prsten za milióny liber, který se skví na prstě sličné ženy z postelové minulosti Tima Rotha, může vyřešit veškerou svízel. Avizované zlodějské umění manželů se smrskne na množství více či méně zábavných etud. Na tom je v podstatě postaven celý film. Liknavá zápletka totiž neumožňuje rozehrát s hvězdnou hereckou partou cosi mimořádně zajímavého. Zjistíme, jak je na tom Uma Thurman se svým sex appealem, Tim Roth proleje hrdlem vše, co teče, Sofia Vergara teče a žadoní o sex, Alice Eve je roztomilá, Maggie Q vraždí, dráždí a lesbicky provokuje. Rozhodně se dalo rozehrát s takovou hereckou sestavou mnohem více. James Oakley zřejmě dodneška netuší, jak je možné, že coby málo známý režisér dokázal do sveho projektu sehnat herecké veličiny. Je fakt, že bez pořádného scénáře nevznikne extra film. Oakley není ideální scenárista, režijně už je na tom podstatně lépe. Ovšem filmu citelně chybí vyhrocené finále. Nějakou dobu to vypadá, že finální část bude napěchována k prasknutí. Dokonce se v průběhu filmu najde několik drsnějších scén, to když řádí Maggie Q, éterem proletí vulgarismy a i nějaká ta originální sekvence se vyskytne. A symfonický orchestr se postaral, že film nese i malinkou českou stopu. Pokud hledáte hutnou zápletku, nasměrujte svá čidla jiným směrem. A máte-li zájem o humorné rozjímání, tohle filmové dostaveníčko je studnicí extra hlášek. 7/10 ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevydařená gangsterská „nóbl“ komedie, kterou Tim Roth nebo Uma Thurman nezachrání. Doufám, že zejména Tim byl na place celou dobu natáčení opravdu tak ožralej, jako jeho postava. Aspoň jeden by si tenhle film užil. Není to vtipné a ani zábavné.. Věřím, že se jedná o divadelní hru, adaptovanou velmi pitomým způsobem na filmové plátno. Rychle od toho a zapomenout. Z milosti mi čsfd danou uděluji 18% s doporučením obloukem se tomuto „dílu“ vyhněte. ()

Reklama

kombajn 

všechny recenze uživatele

Dobré obsazení, jeden dva povedené vtípky a to je tak všechno. Nevím, zda je lítost nad tím, že se tomu herci upsali, ta správná emoce, kterou chtěl režisér dostat z diváků. Pokud ano, záměr mu vyšel na jedničku. Není to vtipné, není to napínavé, není tam jediná postava, které byste fandili. Opilý Tim je zábavný prvních pět minut. A finální se zmocnění prstene je fakt mimo. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Když jsem se rozhodl, že se na to podívám mělo, to hodnocení přes 40, a známé herce. Jak koukám, tak i hodnocení klesá a blíží se mému názoru na tento film. Mám problém najít pozitivum, jedna hvězda je tam za jedinou scénu kdy jsem se zasmál. Jinak se vlastně nejedná o komedii, spíš o ukázku toho, jak se dá natočit film o dvou individuí, které by neměli při své oblibě v drogách a alkoholu, reálnou šanci daný děj ani prožít. Zkrátka nelogický scénář, a myslím, že herci to dobře věděli, tak se ani nesnažili to nějak spravit hraním. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Řekněme si to na rovinu - J. Oakley je příšernej scénárista i režisér, takže tady je chyba už v základu. Pak nerozumím tomu, co U. Thurman, T. Roth, A. Eve nebo S. Vergara v tomhle filmu vůbec dělají. Museli za to dostat balík, protože jinak si to neumím vysvětlit. Ani bych se nedivil, kdyby T. Roth prochlastal celý natáčení i v reálu, protože to bylo jedno velký utrpení. Tak příšerný dialogy už jsem dlouho neviděl, navíc se všichni chovají jak dementi a neustále mluví sprostě (asi aby to bylo drsný a cool, ale není!). Komedie to není ani za prase, protože těm trapnostem se fakt smát nedá. ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama