Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charley je podvodníček a profesionální hráč. Právě zjistí, že jeho otec, který ho jako teenagera vyhodil z domu, zemřel. V souvislosti s dědictvím se Charles dozvídá, že má bratra Raymonda, který je jako autista umístěn v ústavu. Raymond má ale geniální matematické schopnosti, dokáže z hlavy řešit a zapamatovat si i ty nejsložitější matematické příklady i kombinace. Jejich otec zanechal svůj majetek Raymondovi, který ovšem nemá ponětí o penězích a neví, jak s nimi nakládat. Charles se rozhodne svého bratra vyhledat, aby majetek získal. Přitom si uvědomí, jaké možnosti skýtají Raymondovy schopnosti v jeho „oboru“ a rozhodne se vzít bratra s sebou na „dlouhý výlet“. Zatím však nemá potuchy o tom, jak s autistickým člověkem zacházet… Kvůli roli autistického Raymonda strávil Dustin Hoffman (Malý velký muž, Tootsie, Motýlek, Kdo je Harry Kellerman, Kramerová versus Kramer) téměř rok v léčebnách, kde studoval chování autistických pacientů. Jeho bratra Charlese si zahrál Tom Cruise (Top Gun, Interview s upírem, Narozen 4. července, Firma). (TV Prima)

(více)

Galerie (133)

Související novinky

Akční thriller Zúčtování dostane sequel

Akční thriller Zúčtování dostane sequel

05.09.2021

Thriller Zúčtování v originále zvaný The Accountant z roku 2016 neměl původně kdovíjak velké předpoklady k tomu, aby se z něj stal hit, natož pak chválený. Na papíře se zkrátka jednalo o béčkovou… (více)

Bill Murray bude ztracen v Afghánistánu

Bill Murray bude ztracen v Afghánistánu

08.02.2014

Barry Levinson dal světu Dobré ráno, Vietname nebo Rain Mana, v posledním letech pak zaujal především televizním dramatem Doktor Smrt s Alem Pacinem. Teď nicméně chystá pořádný celovečerní comeback,… (více)

Reklama

Reklama