Reklama

Reklama

Psí národ Cesara Millana

(pořad)
  • USA Cesar Millan's Dog Nation
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2017, 44 min

Účinkují:

Cesar Millan (moderátor)

Obsahy(1)

Cesar Millan vyráží na cesty! Vydá se město od města skrz celou Ameriku na misi, která pomůže milovníkům psů s jednoduchými tipy, i se složitými problémy. Tentokrát se k němu připojí jeho syn Andre a cesta je zavede od Washingtonu DC až na slunečné pláže v San Diegu v Kalifornii. Budou napravovat psy na živých vystoupeních, ale pomohou také s posttraumatickou stresovou poruchou a seznámí nás se skutečnými psími hrdiny, jako jsou psí záchranáři v Tijuaně. (National Geographic)

(více)

Recenze (2)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Pořad je velice milý, učí lidi a zvířata žít spolu, pochopit se a mít se rádi. Více takových pořadů v našem světě. Poutavé příběhy lidí, jejich vztahů a problémů které se dají efektivně řešit. :) ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele

Naproti Znalcovi psej duše mi trocha nevyhovuje ten formát, kedy sa dosť skáče z jednej témy na druhú a z cestovania Cesara sa tvorcovia snažili urobiť dosť šou, na druhej strane vidíme tu aj množstvo zaujímavostí, ako napr. odchytávanie psov, slepeckého psa, asistenčné psy, pomoc dobrovoľných veterinárov atp. a taká menšia prehliadka Ameriky kde sa na niektorých miestach bežne túlajú psy na ulici približovala tamojší život a psychiku. Cesar dokonca synovi ukázal miesto kde prvý krát po prechode do Ameriky spal pod mostom. Keďže som však nedávno čítala Cesarovu knihu "Čo ma naučila svorka", ktorú napísal niekde v období natáčania programu, nikdy by som sa neopovážila dať Cesarovi menej ako 5 bodov. Ten človek robí svoju prácu so srdcom a pomohol mnohým psom. Podľa knihy tiež viem, že Millan pracoval nejakú dobu ako umývač limuzín nie vodič limuzíny ako je nesprávne uvedené v zaujímavostiach. ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Než začal Cesar Millan moderovat pořad, živil se jako řidič limuzíny a dokonce byl bezdomovec. (Duoscop)

Reklama

Reklama