Reklama

Reklama

Hledá se princezna

  • Ukrajina Vikradena princesa: Ruslan i Ljudmila (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouzelný příběh Ruslana a Mily se odehrává v době statečných rytířů, krásných princezen a zlých čarodějů. Ruslan, kočovný herec, který sní o titulu rytíře, potkává nádhernou Milu a na první pohled se do ní zamiluje.  Jejich štěstí ale nemá dlouhého trvání, strašlivý čaroděj Černomor potřebuje Milinu moc lásky, aby ji přeměnil v magickou temnou sílu. Vykouzlí proto obrovský vír a unese Milu přímo před Ruslanovýma očima. Ten nemá ani tušení, že Mila je dcerou krále. Ruslan se bez okolků vydává na záchranu své milé. Podaří se mu zdolat všechny nástrahy a dokázat, že skutečná láska je silnější než jakékoliv čáry? (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Malamužův debut vlastně nedopadl špatně jakožto ani dobře. Je to v první řadě vykrádačka všech slavnějších animáků. Samotná princezna mi připomíná Rebelku. Hodně prvků pochází i ze Shreka. Jsou zde vtipné gagy, ale je jich zoufale málo. Tedy pokud se bavíme o těch originálních. Neurazí, ale ani nenadchne... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sme v dobe, keď už málo čo vzbudí extázu z diváckeho hľadiska. Toto nieje taška, toto je plný vagón rozprávkového a komediálneho klišé. Ale predsa to len nejako funguje. Trápne vtípky a momenty striedajú tie, v ktorých sa objaví niečo, čo vyčarí úsmev nielen v rámci humoru. Je to nehollywoodska hollywoodska zábava, z oblasti nám zemepisne blízkej, takže vlastne celkovo pochvala, ale spôsobom, že nabudúce to urobte nie lepším, ale inovatívnejším spôsobom. ()

Reklama

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

!! POZOR SPOILERY!!! Vizuálně mi to evokovalo Disneyovky (hlavní hrdinka princezna Mila jako by z oka vypadla princezně Anně z Ledového království), ale dějová linka a její zvraty, včetně nadpřirozených postav, poukazují na východní provenienci. Na konci jsem si připadala docela ošizená - čekala jsem větší vyvrcholení, ale porážka Černomora i oživení Ruslana byly hodně rychlé. Pak už se Ruslan jen políbí s Milou a běží titulky... Ačkoli ty byly udělané moc hezky a v podstatě dějově navazovaly - celé byly o jejich svatbě a co se na ní dělo, včetně několika pěkných vtípků. Za mne velmi příjemné překvapení a nelituji, že jsme nakonec v kině nešli na Králíčka Petra. ()

aneken 

všechny recenze uživatele

Vizuální zpracování na slušné úrovni, i když na Pixar to nemá;). Příběhově fajn, ale nějaké zásadní zvraty nečekejte. Trochu mi v tom scházel humor. Ne, že by nebyla snaha, ale fakt povedených vtípků je tam jen pár. Celkově lehoulinký nadprůměr, ale jsem rád, že takový slušný animák mohl vzniknout i na Ukrajině;) ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak takova pekna pohadka tady ma tak nizke hodnoceni, takze ji rada pomuzu do cervenych cisel... Je to vtipny, v neotrelem obalu zabaleno to tradicni klise, ma to spoustu odkazu na dalsi pohadky.. Detem se to moc libilo! A mne jako dospelakovi taky. A jeho ukrajinska pohadka, koukam a smekam. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • V čaes 18:08 v originálním znění zazní píseň „Do zirok“ („До Зірок“) od ukrajinského hudebního dua Vremya i Steklo (Oleksij Zavhorodnij, Nadija Dorofejeva), kteří zároveň namluvili hlavní postavy v tomto filmu. (BMW12)

Reklama

Reklama