Reklama

Reklama

Hledá se princezna

  • Ukrajina Vikradena princesa: Ruslan i Ljudmila (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouzelný příběh Ruslana a Mily se odehrává v době statečných rytířů, krásných princezen a zlých čarodějů. Ruslan, kočovný herec, který sní o titulu rytíře, potkává nádhernou Milu a na první pohled se do ní zamiluje.  Jejich štěstí ale nemá dlouhého trvání, strašlivý čaroděj Černomor potřebuje Milinu moc lásky, aby ji přeměnil v magickou temnou sílu. Vykouzlí proto obrovský vír a unese Milu přímo před Ruslanovýma očima. Ten nemá ani tušení, že Mila je dcerou krále. Ruslan se bez okolků vydává na záchranu své milé. Podaří se mu zdolat všechny nástrahy a dokázat, že skutečná láska je silnější než jakékoliv čáry? (Bohemia MP)

(více)

Recenze (26)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná pohádka, která nebyla špatná, ale ani nebyla zábavná. Co se animace týká, tak mě nejvíc překvapilo opakované zařazení pohledu z první osoby což například, na rozdíl od již jinými zmíněných zpomalovaček, v kresleném filmu neznám. Bylo to takové zvláštní, občas trochu uspěchané (hlavně ten konec) s příběhem, který by dítě mohl i bavit, dospělého však nejspíš zase tak moc nezaujme. 5/10 ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Libiva ukrajinská pohádka, která má určité originalnejsi hrdiny, než většina americkych.. Poklona. U nás se na něco takového nikdo nezmuze ještě pěkných pár let!! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to s Ukrajiny je to celkom dobré. Na rozprávkach sa nedá moc čo pokaziť. Postavy, či animácia sú na dobrej úrovni. V pohode animák a aj ten Miro Jaroš v slovensom znení. 60% - 3* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Stolen Princess" ma nakoniec veľmi príjemne prekvapilo. Nečakal som od filmu moc, no mám pocit, že mi priniesol celkom príjemnú oddychovú rozprávku na sobotné ráno. Má to dobré postavy, má to charizmu a okrem toho to má hlavných hrdinov, ktorí mi boli od začiatku sympatickí a fandil som im. Okrem toho mám pocit, že sa aj animácie na tomto filme dostali na celkom obstojnú úroveň. Nie je to síce Disney kvalita, no má to v sebe kvalít dosť. Vyzerá to veľmi kvalitne. Niektoré scénky sa možno dajú trošku predvídať a vieme ako to nakoniec dopadne, no je to podľa mňa dobrá rozprávka s dobrým dobrodružstvom pre deti aj dospelých. Ak si chcete s deťmi pozrieť rozprávku a neviete čo vybrať, tak toto nebude zlá voľba. Myslím, že si to užijete. Hodnotenie: B+ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení z Ukrajiny. Klasická pohádka o princezně a čarodějovi v nápaditém podání funguje lépe, než většina hraných pohádek. Snad jen občas to tvůrci přeháněli s infantilním humorem, ale klady převažují, tak jsem přimhouřil oko (70%). ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Velice hezká, milá ukrajinská pohádka se zajímavým příběhem. I animačně se to povedlo a ve filmu je hezká hudba, hlavně píseň „До Зірок“ od známého ukrajinského dua Vremja i Steklo, kteří zároveň také namluvili hlavní postavy v tomto filmu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Po delší době fakt krásná pohádka, skvělá animace, úžasný příběh, prostě se na to koukalo fakt pěkně. Tohle se povedlo skvělá zábava, spokojenost obrovská. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sme v dobe, keď už málo čo vzbudí extázu z diváckeho hľadiska. Toto nieje taška, toto je plný vagón rozprávkového a komediálneho klišé. Ale predsa to len nejako funguje. Trápne vtípky a momenty striedajú tie, v ktorých sa objaví niečo, čo vyčarí úsmev nielen v rámci humoru. Je to nehollywoodska hollywoodska zábava, z oblasti nám zemepisne blízkej, takže vlastne celkovo pochvala, ale spôsobom, že nabudúce to urobte nie lepším, ale inovatívnejším spôsobom. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak takova pekna pohadka tady ma tak nizke hodnoceni, takze ji rada pomuzu do cervenych cisel... Je to vtipny, v neotrelem obalu zabaleno to tradicni klise, ma to spoustu odkazu na dalsi pohadky.. Detem se to moc libilo! A mne jako dospelakovi taky. A jeho ukrajinska pohadka, koukam a smekam. ()

Foma 

všechny recenze uživatele

Hezky se na to dívá, je to ovšem takový mix všeho možného, dokonce i odkaz na pana Tau se tam mihne :-). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ukrajinci na to šly logicky proč se snažit o něco nového, když můžou vykrást něco starého a úspěšnějšího. Takže princezna Mila se nápadně podobá princezně Fioně ze Shreka (dokonce je zde i několik zpomalených scén a la Matrix jako bylo ve Shrekovi)její otec král králi Haroldovi z pohádky Na Vlásku a celý animák se nápadně podobá animáku Ledové Království dokonce zde máme i obra, ale místo ledového, který byl v Ledovém Království zde máme kamenného. Máme zde i bojového chipmunka, který se nápadně podobá těm z předposledního dílu Doby Ledové. Bohužel humor zde absolutně není jelikož v kině nás bylo cca 15 a nesmál se nikdo. 40 procent za animaci, která je opravdu kvalitní,za postavu žáby, která jediná bavila ( a to tam měla zhruba jen 5 minut stopáže) a za jednu českou píseň a tu scénu kde se odehrávala. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický príbeh bez údernejších scén. Mnohé z nich sú veľmi priemerné a medzi nimi takmer žiadna vtipnejšia. Nevyužitý potenciál vedľajších „postáv“. Osobné hodnotenie: 65% (***) ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Technicky naprosto bravurní a dějově zábavná ukrajinská animovaná pohádka, natočená v moderním stylu ala Shrek. Líbilo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Malamužův debut vlastně nedopadl špatně jakožto ani dobře. Je to v první řadě vykrádačka všech slavnějších animáků. Samotná princezna mi připomíná Rebelku. Hodně prvků pochází i ze Shreka. Jsou zde vtipné gagy, ale je jich zoufale málo. Tedy pokud se bavíme o těch originálních. Neurazí, ale ani nenadchne... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Samotný rozprávkový scenár je v pohode a spolu s modernými animáciami to pôsobí celistvo. Má to žiaľ ale veľa hluchých miest a nebaví to celý čas. Preto u mňa len priemerný animák, ktorý trošku vykráda koncept ľadového kráľovstva. 60 % ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

!! POZOR SPOILERY!!! Vizuálně mi to evokovalo Disneyovky (hlavní hrdinka princezna Mila jako by z oka vypadla princezně Anně z Ledového království), ale dějová linka a její zvraty, včetně nadpřirozených postav, poukazují na východní provenienci. Na konci jsem si připadala docela ošizená - čekala jsem větší vyvrcholení, ale porážka Černomora i oživení Ruslana byly hodně rychlé. Pak už se Ruslan jen políbí s Milou a běží titulky... Ačkoli ty byly udělané moc hezky a v podstatě dějově navazovaly - celé byly o jejich svatbě a co se na ní dělo, včetně několika pěkných vtípků. Za mne velmi příjemné překvapení a nelituji, že jsme nakonec v kině nešli na Králíčka Petra. ()

Reklama

Reklama