Reklama

Reklama

Moje máma vaří lépe než tvoje

(pořad)
  • Slovensko Moja mama varí lepšie ako tvoja

Obsahy(1)

Rodinno-zábavná televízna show nielen o varení. Dve súperiace rodiny si navzájom skrížia varešky a bojujú svojimi "naj receptami", ktoré musia uvariť deti za pomoci svojej mamy či otca. Slovenská súťažná kuchárska show. (TV JOJ)

Recenze (57)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážu si představit, že bych šel do televize vařit před kamery a ještě k tomu se svojí matkou (a to vařit umím). Nicméně soutěžící se tu šli hlavně zviditelnit, popřípadě ještě lépe řečeno ztrapnit a to se některým i docela slušně povedlo. Zvažoval jsem, zda slovenská verze byla lepší než česká, ale ono to vyšlo nakonec úplně stejně – obě si ten odpad zaslouží a to zcela po právu… ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení není asi ovlivněno, že všechny účinkující vidím poprvé. Zdá se mi, že obsahová prázdnota je korigována rychlým tempem, podobně jako když všední kapela hraje na koncertě hodně nahlas. Je to takový tuctový pořad jakých jsou tisíce. Napadla mě hláška z německé komedie Už je tady zas, kde Hitler, který vstal z mrtvých do naší doby překvapeně říká: "Proč se v té televizi pořád vaří? Goebbels by se obracel v hrobě". ()

Reklama

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zoufalosti a neúcty k surovinám. Parta vidláků se přišla dobrovolně shodit. Hlavně mě totálně dostávají zázračné schopnosti soutěžících. Připravit dušením kus hovězího zadního za 8 minut...to ani omylem. V tomto pořadu je však možné úplně všechno. Tuhle sestříhanou šaškárnu máme brát vážně? ()

classic odpad!

všechny recenze uživatele

Nenažraný moderátor Zimnýkoval, alias 'Junior' , bude zrejme tým úplne najväčším karieristom na televíznej obrazovke, nakoľko ho zakaždým všade "vidieť i počuť" , a tak sa tým pádom divákovi a poslucháčovi nielenže automaticky sprotiví, ale najmä ten už má plné zuby takýchto všelijakých sajrajtov, ktoré sa nielen v komerčných televíziách, bohužiaľ, rozmnožili, ako huby po daždi ! A mimochodom,  korunovanou kráľovnou vo vývoze týchto smradľavých smetí, je práve "Jojka" , ktorá je vôbec najpopulárnejším SMETISKOM širokô-ďalekô. ()

Anubiska odpad!

všechny recenze uživatele

Sám koncept tohoto pořadu stojí za starou belu,a když se sejdou Bučkovci s búčky (druhá rodina),tak to je na poblití. Viděla jsem jen kousek včerejšího dílu,kde zmínění Bučkovci vařili proti tak šíleně nesympatické dvojici máma-syn,že jsem to vydržela pouhých 10 minut. Ani pacient po lobotomii by to nezvládl déle! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Súťažiaci bývajú ubytovaní v hoteli Slamená búda, ktorý je kúsok od sídla TV JOJ. Pobyt, cestovné a obed hradí televízia. Súťažiaci, ktorí nevyhrajú, dostávajú taktiež menší honorár. (ČSFD)
  • Natáčanie jedného dielu trvá zhruba 4 až 5 hodín a natáča sa 3 dni za sebou po dva diely. (ČSFD)
  • Súťažiaci sami posielajú 10 receptov. Jedna ingrediencia z jedného receptu sa potom nachádza v zvone. Ak je to ingrediencia, ktorá je vo viacerých receptoch, pod zvonom sú dve. Po odohraní 2-3 dielov musia súťažiaci doposlať ďalšie recepty, aby ich bolo stále 10. Súťažiaci nikdy nevedia, čo bude pod zvonom. (ČSFD)

Reklama

Reklama