Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 5

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 5

Obsahy(1)

Celosvětově nejúspěšnější show popáté v Česku a na Slovensku! Šanci zvítězit mají úplně všichni – soutěžit budou opět talentovaní tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i senioři. Pro všechny platí jenom jedna podmínka – rozhoduje kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců, publika a diváků. Do porotcovského křesla tentokrát zasednou: kat Jaro Slávik, zpěvačka Lucie Bílá a nově také moderátor minulých řad ČSMT a zpěvák Jakub Prachař. Letošní novinkou je čtvrtý porotce, kterým bude slovenská herečka Diana Mórová. Na porotcovský stůl nově přibude zlatý bzučák, který smí porotce využít pouze jednou. Oproti červenému bzučáku, který vystoupení soutěžících zastaví, má ten zlatý úplně opačný smysl. Po stisknutí zlatého bzučáku porotce soutěžícího přesouvá rovnou do živých přenosů. Můžete se tedy znovu těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů na Primě! (TV Prima)

(více)

Recenze (38)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Šok! Absolutně neznámí moderátoři, neříkám, že jsou strašný, ovšem Prachař sice zůstal v porotě, ale byl lepší moderátor..také nechápu rozšíření poroty o jednoho člena..jinak je to taková ta klasika, akorát talenty spíš docházejí. :( ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pestrost talentů se daří držet, otázkou však od první série zůstává, jak k úrovni schopností přistupovat a posuzovat ji. Navrch není jasné, k čemu jsou některé schopnosti vůbec užitečné. Příjemný a snesitelný formát je nicméně už dávno pryč, Bílá se svými medovými výroky a přecitlivělými reakce naopak zůstává, stejně jako neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. Vítězkou se nakonec stala nenápadná zpěvačka s pohnutým osudem, která by se ovšem v konkurenční Superstar do finále neprobojovala. Zda to byla ona, nebo kdokoliv jiný, tuším nechává národ zcela chladným. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Skončili sa letné prázdniny a tak je najvyšší čas zaradiť do programovej štruktúry nejaký dlhodobý, overený formát, na ktorý máme ešte licenciu. Tak preto nám chce slovenská komerčná televízia JOJ už po piaty raz nakukať, že "Česko Slovensko má talent", ktorý treba náležite oceniť a vypraviť do Las Vegas. Kde skončili víťazi z minulých ročníkov? Ani pes po nich neštekne. Navyše tento krát bude zázračné talenty objavovať zvlášť odporné quarteto porotcov: slávny gay-porno herec Roman Gregor (vlastným menom Jaroslav Slávik), afektovaná speváčka Lucie Bíla (vlastným menom Hana Zaňáková), nevycválaný odjebek Jakub Prachař a do štvorice to najhlúpejšie teliatko - vrcholne nesympatická Diana Mórová. Odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

No co, Diana Mórová má určitě talent na mazlení s čuráky, Jaro Slávik má talent zpracovávat pánská pozadí, Jakub Prachař v ničem nevyniká, má však talent to rozpohybovat blbým kecáním a Lucie Bílá má talent vyjádřit své pocity očima. Obávám se, že duo bavičů Zimnýkoval & Forgáč, nepředstavuje výraznější hrozbu pobavit diváky, ale alespoň to nejsou hezouni, co jim ženy padají k nohám. Konečně měl někdo odvahu dát do televize normální moderátory, ne do sebe zahleděné seladony, kteří si myslí, jak jsou neodolatelní a srší vtipem. Koncept pořadu už takřka připomíná cirkusovou show, kdy už vlastně ani nepřekvapí, že by se třeba objevil adept, co plive na kilometr do dálky a neomylně zasáhne cíl. Důležité je dodržet pestrost uchazečů, což vypadá, že nebude problém. Pořád se na to dá dívat. Jestli se u toho dá bavit a usínat pln dojmů a nadšení, to už bych nechal na individuálním posouzení. 40% ()

Anderton odpad!

všechny recenze uživatele

Čo z toho, že Česi a Slováci majú talent, keď ho ani za štipku nemajú ľudia, čo robia v televízii. Napríklad tí, ktorí vymýšľajú pôvodné tv formáty a nedajbože ešte ich národnostné kópie. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Proč? Proč tak relativně dobrou soutěž kazí dementní mentalita zdejší poroty? Čeští tvůrci se zřejmě co nejvěrohodněji přiblížit se kvalitám britské talentovky, ale bohužel je z toho akorát jeden velký kýč a ostuda. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 25% (1*) | ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že noví porotci přinesou zvýšenou úroveň pořadu, ovšem byl jsem dost bláhový. Kuba Prachař je fajn moderátor a zpěvák, ale role porotce mu evidentně nesvědčila. To Diana sice dokázala zaujmout svým výstřihem, ale jinak taky žádná sláva. No a ti noví moderátoři – katastrofa…No a aby byli světoví, tak samozřejmě nesměl chybět ani „Golden Buzzer“…Stejně nikdy nepochopím, proč to tak často vyhrávají zpěváci a je úplně jedno zda operní, nebo v tomto případě romka Gyöngyi Bodišová…zpívat umí, ale tohle není pěvecká soutěž a ty taneční skupiny, nebo borci se světelnou show jsou stokrát lepší… ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Už to nesleduji, je to jen recyklovaná hovadina. Občas se zde zjeví nějakej "fakticky borec", co předvede zajímavé kousky, či fajn skupina - ovšem nemám důvody to dál sledovat, plno "elit" a už nudná porota až na Slávika, kterej sem tam vypustí fajn hlášku. Koho to baví a sleduje to, přeju mu příjemnou zábavu. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Oproti Superstar se je alespoň na co dívat a člověk se sem tam i pobaví a vidí věci co třeba nikdy neviděl.Za mě 65% a tři hvězdy. ()

PauloZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit, protože jsem velmi náhodně viděl pouze finálový večer téhle, s prominutím, šaškárny. Nevím jak jinak nazvat show, která kromě Prachaře nemá jediného zajímavého porotce... ani afektovaná ječící Lucka mě nebaví. A co hůř, disponuje nesympatický uvaděčským duem slovenských čtyřicátníků, kteří se hodí možná tak na komentování hokejových zápasů. Navíc jsou oba nepochopitelně slováci, takže se vytráci jakákoliv potenciální možnost zábavné konfrontace jazyků a ucelenosti k názvu Show. Co je ale asi úplně nejhorší, tak ten vítěz. Nic proti, ale z tolika možných atraktivních finalistů vyhraje zpěvačka, která by v superstar neprošla beztak ani z prvního kola. Tohle jestli je obraz naší země, tak trubme na poplach :-)) PS: Kingik to v komentu pěkně zabil :-D PSS: Nemůžu si odpustit tam vpálit ten odpádek...prostě to nejde vydžet :-D ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

?nemělo? už dávno být ukončené/jelikož avizované vysílání tohoto zbytečného programu, plném"zářivých hvězd" ()

carlos 2010 odpad!

všechny recenze uživatele

Keďže včera to skončilo, môžem to obejktívne zhodnotiť. Také amatérske spracovanie svetovej šou tu ešte nebolo. Takže po poradí: Porota: trápna až to bolo do plaču (Slávik to dal niekoľkokrát jasne najavo - mám pocit, že sa za nich hanbil). Moderátori: toto im vôbec nevyšlo a sami to určite dobre vedia. Diváci v hale: nevedeli, čo majú robiť, moderátori si niekoľkokrát museli vynútiť silený potlesk. Finalisti: väčšinou slabšie čísla ako v predošlých vystúpeniach. Víťazka: Hlas má dobrý, ale nevie spievať komplexne a jej celkový imidž nulový (neusmievala sa a stála tam ako poleno). Dokonca vo finále ani nevedela koho pesničku vlastne spievala (povedal, že od Celline Dion a ono to bolo od Jennifer Rush). Zhrnutie: hrôza a des, vrcholne trápne divadlo. Poznámka na záver: manažment svetelného parku nasilu použil novú technológiu, ktorá vo väčšine prípadov predčila samotných účinkujúcich, čím podstatne znížila ich výkon, resp. úplne ich zatienila (aj to si ako jediný všimol Jaro Slávik.) ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč tady většina hodnotí to kdo, jak je trapnej porodce, když o nich to vůbec není. Záleží hlavně na tom "talentu" co dorazí. Lidi se dokáží zesměšnit i bez nich a to velmi rychle a nepotřebují k tomu ani porotu ani ty dva kriply za oponou. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Obecně tyto pořady nemám rád, ale za některé borce účinkující v této soutěži dávám jednu hvězdu. ()

Reklama

Reklama