Reklama

Reklama

Stopař: Ve jménu spravedlnosti

  • Česko Ve jménu spravedlnosti (více)
Trailer

VOD (1)

V roce 2008 si Loke Hakansson užíval rodinné dovolené v jižní Itálii. Náhle byly však jeho manželka a dcera uneseny. Poté co se nezdařil pokus o výměnu rukojmích za výkupné, obě ženy zemřely. Deset let nato se na Hakanssona obrátí místní detektiv, který případ znovu otevřel a má nové informace. Hakansson se zdráhavě vydává zpět na místo činu. Když však dorazí do Itálie, zjistí, že detektiv mezitím spáchal „sebevraždu“. Ke své nelibosti je muž vtažen do sítě intrik a podvodů, v níž mu nezbude než využít násilí, aby se dozvěděl pravdu o smrti své rodiny. (Filmbox)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

No neviem. Drahy Aquaman so zbytocnym Lundgrenom vo vedlajsej ulohe alebo hlavna uloha v sracke, ktoru natocim cez vikend aj ja. Radsej nech Lundgren toci audioknihy, ked ma taky sexy hlas. :))

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ja hovorim vzdy len pravdu.

Ma tam regulernu hlavnu ulohu. Film vyzera jak tuctova televizna detektivka. Dolph väcsinu filmu chodi z miesta na miesto s obrovskou puskou a na konci sa trochu trapne pobije.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Má to nějaký arabský nebo jaký titulky. Dle mýho pustí trailer před ofiko světovou premiérou, až to budou vydávat na nějakých nosičích.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Hm, tak aj vegac dal podpriemerne hodnotenie. Tak to ja dam nieco horsie ako odpad. Ale co?

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ich predoislym trom filmom som dal dokopy 1 hviezdicku. Pokial trailer nebude totalna pecka, tak na to seriem. 

Reklama

Reklama