Reklama

Reklama

Stopař: Ve jménu spravedlnosti

  • Česko Ve jménu spravedlnosti (více)
Trailer

VOD (1)

V roce 2008 si Loke Hakansson užíval rodinné dovolené v jižní Itálii. Náhle byly však jeho manželka a dcera uneseny. Poté co se nezdařil pokus o výměnu rukojmích za výkupné, obě ženy zemřely. Deset let nato se na Hakanssona obrátí místní detektiv, který případ znovu otevřel a má nové informace. Hakansson se zdráhavě vydává zpět na místo činu. Když však dorazí do Itálie, zjistí, že detektiv mezitím spáchal „sebevraždu“. Ke své nelibosti je muž vtažen do sítě intrik a podvodů, v níž mu nezbude než využít násilí, aby se dozvěděl pravdu o smrti své rodiny. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tuctový, extrémně nudný příběh, s mizernými hereckými výkony. Nesmyslný děj, který nenabízí vůbec nic nového. Od začátku jsem očekával, že Stopař bude opět jeden z těch stovek nízkorozpočtových akčních béček, na které se člověk podívá stěží jednou. Jedinou kladnou věcí je snad kamera, která kupodivu není moc roztřesená a nepůsobí až tak amatérsky. Lundgren, vzhledem k svému věku, hraje tak, jak se dalo očekávat, nepůsobí však trapně a jeho role je snesitelná. 1* si ode mě snímek zaslouží, i když je víceméně o ničem a víckrát se na něj už asi nepodívám. 2/10. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(2%) A je to tady! I když jsem paradoxně nechtěl věřit tomu, že to bude úplná sračka, přesto se tak stalo. Kdysi před lety jsem začal tohoto režiséra nesnášet po filmu Blood of Redemption. V té době jsem byl mnohem nadšenější fanoušek béčkových akčních filmů, takže mě ten snímek opravdu zarmoutil. Nicméně jsem v té době režiséra Serafiniho přezdil na ZASRANYHO. Po tom onom filmu natočil o něco lepší filmy, ale nyní ? Zřejmě se pan ZASRANY o mě doslechl a připravil mi „lahodné překvapení“ v obdobě téhle srágory. Nechci to přehánět, ale toto je opravdu zasraný film, kde je vše snad zasrané. Zasraná nuda, zasraný příběh, zasraná technická stránka, zasrané herecké výkony a jejich postavy – což je mimochodem to nejhorší na tomto zasr. filmu. Opravdu nemůžu snad nic pochválit. Velkým záporem je i Dolph Ludngren, který zde musel snad mít od ZASRANYHO přikázáno podat zasraný výkon. Protože vidět Ludngrenovi grimasy v obličeji a pokusy mluvit atd – to bylo něco úděsného a to opravdu myslím vážně. Ostatní (neherci) – to bylo čiré utrpění, takže to rozpitvávat nehodlám. Nějaké to střílení atd – ty zvukové efekty byly jak z nějakých kuličkovek zakoupených od vietnamců. Dá se pochválit, i když je to jen takový nástřel, že je tu docela slušný počet zneškodněných protivníků, ale to je tak celé. Vidět rozklepanou kameru, kdy sotva v jednom záběru rozeznám Lundgrena a jeho protivníka, to bylo děsné. K tomu ten ZASRANYHO styl posekávajícího obrazu a zpomalovacích efektů ? Proboha přeci už nejsou 90. léta! Ale chápu, režisér mi chtěl dopřát pomstu, že jsem ho takto před X lety překřtil. Hudba byla taky tak trochu rozesraná. Chvílemi ušla a chvílemi tam prostě byla cítit ta zasraná Itálie. Když to střízlivě shrnu, tak NEJHORŠÍ byly opravdu ty HERECKÉ VÝKONY včetně mého oblíbeného velikána DOLPHA LUNDGRENA. To ostatní bylo samozřejmě též sračkoidní, včetně akce, technické stránky, hudby atd. Takže když to vezmu kolem a kolem, je to opravdu osobní, ZASRANY mi dal na frak. Nemám k němu slov. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Spolupráca Lundgrena a Serafiniho ani do tretice nepriniesla nič než priemer. A zo začiatku to vyzeralo dobre a čuduj sa svete aj príbeh bol dobrý ale záver v tej vile, plus záporáci o ktorých sa nedozvieme ani prdlajs a skapú jak muchy behom pár sekúnd, tak to nie teda. Akcia v pohode, ale najväčší gól je ten plagát kde nad Lundgrenom letia tie bojové vrtulníky. Myslíte si, že sa vo filme objavia? Ani len na sekundu. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší neskutočne nezáživný film asi najnudnejšieho režiséra súčastnosti Serafiniho. To, že celý film pôsobí ako amatérske video z youtube s ochotníckymi výkonmi a mizernou réžiou jak po technickej stránke tak dramatickej ma na filme sralo najmenej. Prečo to ale musí byť taká strašná nuda? A prečo s tým nemehlom neustále Lundgren točí? To nemá žiadne iné ponuky alebo čo? Na celom film ma zaujali dve veci. Lundgrenov hlas, ktorým film občas komentuje. Kľudne by mohol nahovoriť nejakú audioknihu. A potom ma rozosmiala scéna v ktorej zloduchovia vtrhnú do miestnosti, začnú akože strieľať z obrovských samopalov, čo znázorňuje obvyklé mizerné CGI, ale hlavne nasleduje protizáber na to čo z tými guľometmi trafia. Jedna malá blbá vázička, ktorá sa trochu nepatrne rozpadne. To bol teda fakt ohromujúci a neskutočne výpravný záber. Neodpustím si radu pre filmárov. Keď nemáte prachy na akčné filmy, tak ich kurva netočte. Takéto akčniaky môžem s partou kamarátov natočiť aj ja. 0/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Filmy z posledních řekněme 15-ti let s Dolphem Lundgrenem si drží takovou tu ustálenou laťku (ne)kvality, která se s ohledem na zdejší hodnocení pohybuje někde zhruba na hranici dvou *, což tohoto herce pak v pomyslné skupině kdysi béčkových hvězd a hvězdiček, drží někde na úrovni van Damma, či Travolty, nicméně furt je na tom ale určitě pořád lépe než třeba takový Willis, o Seagelovi pak ani nemluvě, čímž chci každopádně ale především vyjádřit, že se jedná o podívané, s jistou dávkou tolerance, snesitelné a určitých kvalitních parametrů dosahující, zároveň ale nezapřou minimální rozpočty, tuctové zápletky, slabé akce a v podstatě celkově horší zpracování prakticky ve všech ohledech. A přesně do této kategorie spadá právě i tento snímek, pro nějž platí praktiky vše výše zmíněné. Laciný, s nenápaditou zápletkou, s minimem akce nevalné úrovně a bez ingrediencí, jako atmosféra, napětí, emoce, když ale divák alespoň tuší, co ho čeká, tak jsem přesvědčen, že nebude ale ani nucen vrtět hlavou, co to sleduje za debilitu, jelikož jakousi smysluplnou a rozhodně nenudící dějovou kostru to má, postavy nejsou vyloženě zralý na přesdržku, svižným spádem též disponuje, herci nejsou úplní mimoňové, a tak se to prostě dá celkově bez nějaké větší újmy přežít. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V závere počas súboja vo vile vylezie Aiden (Dolph Lundgren) na strechu a zastrelí radového záporáka. Ten spadne a keď dopadne, je na malý moment jasne vidieť vopred pripravenú žinenku, na ktorú dopadol. (johnsnow)

Reklama

Reklama