Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Dr. Smith pokračuje s tajným projektem, seismická aktivita napáchá spoušť po celé planetě a zanechá dva týmy, aby se vyrovnaly s nemožnými volbami. (Netflix)

Recenze (9)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále čoraz viac a viac mi to pripadá tak, že tento seriál je tak troška hlúpučký (ale v dobrom), no zároveň paradoxne robený veľmi inteligentnými ľuďmi. Celé je to strašne sympaťáčko-rošťácky kastingovo vyladené a svižne nakrútené, ale zároveň je to tak troška, nuž, blbosť. Logika nie je synonymum tohto seriálu. Napr. ako je možné, že balón vystrelil na okraji jamy a nie v jej strede? Alebo obrovská oblasť by mala byť teoreticky zničená výbuchmi, ale prakticky je jej povrch úplne neporušený. Troška slabší a jemne nudnejší diel, ale aj tak mám z každej epizódy pozitívne pocity. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych řekl pravdu, epizoda by nemusela být až tak špatná, kdyby mě po jejím shlédnutí pořád neotravovaly dvě otázky. Proč se John a Maureen chovají jako úplní hlupáci, pokud jde o pistoli? Na June ("Dr. Smith") nepadne ani stín podezření, mohl ji přece vzít kdokoli, kdo předpokládal, že má jedenáctiletý Will pod postelí zbrojní sklad. Pak mi taky není jasné, jak je možné, že se tunel z asfaltového (térového) jezírka nezhroutil hned potom, co ho John proříznutím nezbavil vnitřního tlaku. Že by Bůh? Nejsem doktor, ale slyšel jsem, že masáž srdce s pokrčenými lokty nebývá příliš úspěšná... ()

Reklama

BroDan270 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuto seriálu dávam každou epizódou ďalšiu a ďalšiu šancu, no vždy ma na ňom niečo naštve... Nelogické, neprirodzené chovanie postáv, miestami strašné herecké výkony (prevažne je to Judy, ktorej preafektované vzlyky mi už lezú na nervy... nehovoriac o jej otrasných rozhodnutiach bez štipky rozumu) a nezmyselné dialógy. Nie som vedec, ale aj bez toho si v seriáli všímam kopu technických hlúpostí. Jediné, čo ma nasiera, ale nasierať ma aj má, je doktorka. Jej motívy sú mi ale stále neznáme (minimálne tie, ktoré by dávali zmysel a boli by uveriteľné). Každopádne, scéna pri obliekaní skafandra bola celkom dojímavá a dobre zahraná. To hélium ma taktiež pobavilo... konečne. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristi se s Robinsonovými moc nemažou a sesílají na jejich hlavy jednu pohromu za druhou. Jenže LiS je seriál, takže musí také vymyslet, jak je z těch s....k dostat. A tady se to začíná zvrhávat ve space-scaut survival. Postavy, které mají znalosti ze všech vědeckých oborů na takové úrovni, že s trochou odvahy přežijí téměř cokoliv, mě nikdy moc nebavily. Takže mi připadá zajímavější vývoj postav, vztahů a snad taky motivy dr. Smith. Což je společně s robotem a pořád kvalitní výpravou, dost na udržení mého zájmu. Lehký nadprůměr ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál chce, aby se znuděné publikum stále bavilo a tak když už to vypadá, že se nebude nic dít, hned se stane nějaká katastrofa, která způsobí, že vše se zkomplikuje a jedna skupina je ve větším nebezpečí, protože neví, ale ta druhá skupina ví, ale nemůže pomoct. už to zde bylo a bojím se, že tento opakující se sled událostí se objeví opět....Jinak Jak se Maureen a John dostali z dehtové jámy, bylo sice nápadité, ale nereálné a měl jsem divné tušení, že autoři chtěli udělat improvizaci ve stylu Marťan, ale tady nebyla tak dobrá... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama