Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robinsonovi se cestou do vesmírné kolonie kvůli nepředvídatelným okolnostem dostanou na neznámou planetu, kde musí přečkat těžkou noc. (Netflix)

Recenze (25)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda tohto rodinného seriálu ma veľmi milo prekvapila. Je napínavá od začiatku do konca, triky sú slušné a rodinka nie je až tak otravná, ako som očakával. No a pochopiteľne nešlo neporovnávať s filmom, čiže aj vďaka tomuto prirovnaniu pilot LIS to dosiahol na vysoké hodnotenie. Či mu budem venovať čas aj naďalej, ešte neviem odhadnúť, predpokladám, že nie každá epizóda bude tak dramatická a časom si užijeme aj vatu. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nebezpečenstvo, Will Robinson." Ohoho, toto vyzerá na začiatok veľkého seriálového priateľstva. Neznámi herci, ale o to sympatickejšie postavy, k tomu dialógy, ktoré majú hlavu aj pätu, pôsobivý vizuál, celkom vydarené flashbacky (riešiace pomerne vážne veci - rozvod, falšovanie dôležitých dokumentov...). Plno dojemných, silných i vtipných momentov. A k tomu namakaný robot. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn pilot. líbily se mi všechny ty trademarkové pomrknutí a posuny (šéfem výpravy i záporákem jsou nyní ženy) a závěrečný nástup záporačky. "Nebezpečí, Wille Robinsone!" ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Fantastická výprava, sympatické postavy. Sice je to jedno z těch deus ex machina vyprávění bez zásadnější pointy, ale jako oddechovka supr. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrestartovaný seriál, který je zasazen do roku 2046, zachovává jména ústředních postav i výchozí motiv "rodinné kolonizace" vesmíru. Jako obvykle mise rodiny Robinsonových neprobíhá dle plánu a skončí nouzovým přistáním na neznámé planetě, od Země vzdálené biliony světelných let. Musejí se vyrovnávat nejen s nástrahami nehostinného světa, útoky mimozemských entit nebo zapeklitými technickými závadami, ale také s osobními traumaty a vzájemnými vztahy. Ve výpravných kulisách dobrodružné sci-fi se tentokrát odvíjí seriózně pojaté rodinné drama. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, co k tomu říct? Asi jen to, že evidentně nepatřím do cílové skupiny tohoto seriálu, který je zjevně určen mladšímu nebo naivnímu publiku. Hvězdičku jsem udělil jen z toho důvodu, že jsem nechtěl zodpadovat hned pilotní díl, ale žádnou radost jsem z něj neměl. Moc se mi líbil mráz, při němž tuhne voda před očima, ale vesele se venku operují nohy, z otevřené rány ani od úst nevychází pára, navíc opět funguje deus ex machina a přítomnost Judy v rodině Robinsonových mohou vysvětlit pouze kvóty a častá nepřítomnost taťky Robinsona ve společné domácnosti. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Ochutnávka prvního dílu... No, nebudu cílovka. Tou je evidentně mladší publikum ve věku dětských hrdinů. Je to dobrý,  ale příliš rodinný film na to, aby to bylo dostatečně dospělácky dramatické scifi dobrodružství. Tudíž ve sledování více pokračovat nebudu. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Roztahane. Za hodinu by film uz finisoval a oni este stale len bezradne dlubali nozikom do ladu. A aspon raz by som brala serial, kde sa ludia sustreduju na zaujimave problemy, a nie tie bezne z nasich zivotov (manzelstvo v upadku, navykove latky, atd). Pozitivami je asi vizual, i alienik je fajn, herci nie su otravni. Vaham, ci pozerat dvojku. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní verzi neznám a film mě moc nechytl, ale v případě pilotu jsem byl víc než spokojen. Kostýmy, výprava i triky jsou rozhodně na úrovni. Vypadá to zajímavě a těším se na další díly. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti originálu je to překvapivě nepitomé. Postavy nejsou skautíci, kteří si mají okamžitě získat přízeň diváka. Tito Robinsonovi jsou představitelé uvěřitelné rodiny, ve které vztahy fungují/nefungují podle známých principů. Přechytrale působí jen matka a synek, ale to se v rodinách vědců stává :o) Taky potěší vůbec ne laciná výprava. Triky jsou na skvělé úrovni, ale hlavně jsou použity s rozumem. Uvidíme, jak se vše bude vyvíjet dál. Dokud se Robíci dostávali do velmi ošemetných situací a museli bojovat o život, působilo to svěže. Jakmile přišlo na řešení potíží a la deux machina v podobě "nečekaného" kámoše, jedna hvězda z hodnocení začala poblikávat. A protože se rýsuje nedůvěryhodně působící linka s Dr. Smith, bylo by nadšení unáhlené. Navíc flashbackování, které dává do kontextu probíhající děj...může při neopatrném užívání, leckterého diváka otrávit. Nicméně nemalujme šedé alieny na zeď. K prvnímu dílu mám jen výtku ohledně stopáže, ale i tak se mi to líbilo a určitě se podívám na další díly. Netflix mi dělá radost...můj milovaný žánr se konečně zvědá z kvalitativního dna. ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Hrozný drámo. Tak noc tlačit na emoce jsem už dlouho u žádného seriálu neviděl. Škoda, dost to zabíjí jinak slušný námět. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většinou jsem k pilotním dílům celkem shovívavý, ale tady se to jen lehce přehouplo z odpadu do jedné hvězdy. Chápu, že má jít relativně o lehčí podívanou a také pro děti, ale tohle bylo dost hrozné a celá část se zamrznutím mě nepřestávala fascinovat svojí špatností. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal, dobře to gradovalo. Dětští hrdinové i v nebezpečných chvílích brečeli, působilo to opravdu napínavě, hlavně pro mladší. Efekty byly boží. Kdyby mi bylo 12, tak to žeru. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu rozvleklé a casting ve filmové verzi se mi asi líbil víc, ale zvyknu si... Jinak nemám celkem co vytknout a jsem zvědavý co se bude dít... Možná mi už něco uniklo, ale vážně je jedna z dcer černoška ?? ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně velice dobře udělané. Příběh rodiny cestující vesmírem. Na začátku si hodně protrpí. Hodně náhodných nehod. Hodnocení sráží to nesmyslné zamrzání vody. A až na divné skály shodná krajina jak někde na severu USA. Ten závěr ve vesmíru pěkný,  ale krátký a nic neříkající. ()

Brock 

všechny recenze uživatele

No zatim moc duvodu proc si pustit druhy dil neni, ale Netflix si to bude pamatovat dyl nez ja, tak az bude krize nejvetsi, vratim se. ()

Reklama

Reklama