Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zlomky vzpomínek odhalují minulost doktorky Smithové. Robinsonovi se potýkají s novou hrozbou, když jejich lodi začne rychle ubývat palivo. (Netflix)

Recenze (10)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak "pani doktorka" nakoniec nemala brata, ale sestru (Selma Blair). A ani zďaleka nemali taký pekný vzťah, ako sa nás "Dr. Smith" snažila oklamať v predchádzajúcej časti. Tá bola dobrá, ale hodnotil som ju predsa len troška slabšie. Našťastie, tretia epizóda je návrat k vrcholnej forme započatej v prvej časti. Skvelé postavy, vzťahy, chémia, dialógy, výprava, akcia, humor, napätie. Úhory, samozrejme, pretože úhory v žiadnom dobrom seriáli nesmú chýbať. K tomu robot, ktorého vzťah s malým chlapcom čoraz mohutnejšie pripomína kultovku T2. Mimochodom, náhodou ho hrá dvojmetrový Brian Steele z T4 :-) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že mě tvůrci ani ve třetí epizodě nikterak neoslnili, jde druhá hvězdička jen za postavou zákeřné June, její dokonalý smysl pro přežití mě přece jen dokázal pobavit a odtrhnout od jinak silně ujetého děje, v němž jeden nesmysl stíhal druhý. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát je napinák čisto iba na vesmírnej lodi, ktorá uviazla pod ľadovcom a aby toho nebolo málo, posádka spoznáva aj nepríjemných vesmírnych šmejdov. Čiže atmosférou a aj dejom sa tu neskrývane kopíruje Prometheus a Covenant, respektíve aj skoršie časti. Čo mi osobne vôbec neprekáža, skôr naopak. Máme tu aj jeden flashback, tentokrát je ale venovaný vedľajšej postave. LIS celkom slušne šľape, dúfam, že sa nepovolí až do konca sezóny. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci navzdory veškerým inovacím pamatují i na staromilské fanoušky původního seriálu, jemuž vzdávají hold obsazením Billa Mumyho, bývalého představitele devítiletého Willa, do role "skutečného" Dr. Smithe. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle jsem napsal, že je to překvapivě nehloupé. No, beru zpět. V dnešní epizodě je vcelku dost nepřekvapivě hloupých momentů. Ale je to nelogické takovým tím způsobem, který mě neirituje. Prostě je to dobrodružné sci-fi, pro děcka a jejich babičky. PS: i dveře šalin u nás v Brně, mají lepší zabezpečení, než přechodová komora na intergalaktické lodi, kterou Robíci cestovali :o) ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama