Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Judy se vydá hledat Maureen, Will a Penny zase na expedici do jeskyní. Doktorka Smithová se snaží realizovat nový plánu útěku. (Netflix)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tesne pred finále sme dostali opäť dávku napätia, najmä si ale tvorcovia prichystali jeden zásadný zvrat meniaci v podstate celú podstatu tejto misie a navyše si ešte vymysleli celkom vtipnú fintu, ako sa dostať z planéty preč. No a opäť im vyšiel cliffhanger, lenže po tom, čo v podstate odložili zrejme až na finále riešenie toho posledného, tak v tomto smere radšej nebudem očakávať okamžité riešenie situácie a zároveň aj hádanky. Na finále sa teším, snáď okrem napätia dostaneme aj niečo navyše, napríklad v podobe ďalších zaujímavých informácií či zvratov. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám obrovskou radost, že můžu s čistým svědomím napsat, že byla devátá epizoda z větší části o hovně. Doslova. Těžba koprolitu s možností získání nějakého toho čerstvého vzorku byla vskutku fascinující, ale veškeré mé nadšení z toho, že jsem se konečně pobavil, dokázali tvůrci okamžitě zavraždit novými stupiditami (blbec s rádiem v jeskyni a když je už někdo konečně přemožen, proč není svázán?). Takže tak. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix na penězích nešetřil, triky jsou opět na vysoké úrovni. Příšery velmi dobré, na scéně opět robot.... . Dva nabušené celovečeráky v temnějším provedení, by mi udělali větší radost, ale i tak...pohodový seriál. ()

BroDan270 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diel v podstate o ničom. Len sme zistili, prečo robot napadol Resolute. Keby ma potešil aspoň ten koniec, ale ani k tomu nedošlo. Čo do riti za sedatívum jej pichla, keď sa prebrala o pár sekúnd/minút? Pokojne mohli ušetriť trocha peňazí z vizuálu a zaplatiť si lepších scenáristov... ()

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Z doktorky Smithové (nebo jak se vlastně doopravdy jmenuje) se pomalu stává už ta nejodpornější bytost ve známém vesmíru. Jak může mít někdo pořád takovou z prdele kliku? A nemohl by ji někdo už konečně zabít? Strašně mě v tom seriálu sere. ()

Reklama

Reklama