Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odlet vesmírné lodi Resolute se rychle blíží a Robinsonovi se snaží uniknout z planety i z dosahu doktorky Smithové. (Netflix)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečne môžem dať epizóde prvej série tejto show bez výčitiek svedomia plný počet. Sú tu samozrejme nejaké tie rozpačitejšie momenty, stále sme v rodinnom sci-fi, ale finále je presne také, aké by malo byť. Napínavé od začiatku do konca, keď sa zdá, že sa veci vyriešia, vyskytne sa nový, zdanlivo neriešiteľný problém a tak to ide od začiatku do konca. Základom mojej spokojnosti je ale to, že dej finále je zasadený do priestoru nad planétou a že tvorcovia si pre samotný záver nechali dôležitý, prekvapivý zvrat. Máme sa tak podľa neho v druhej sérii na čo tešiť. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakož i předtím, i v této epizodě dělá seriál otravné překvápka viz. Don a popálení očí, June a nalezení spínače pro otevření dveří, či další alien v tak "neočekávanou" chvíli. Nemluvě o tom konečném fightu, jež jsem si těsně před jeho započetím modlil, aby se nezačali ti dva roboti rvát, jinak celý seriál padne do všech průměrných klišé a víte co... On tam padl... ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak první řada je za námi. Událost roku to jistě nebyla, spousta věcí nedávala smysl, ale Robinsonovi jsou sympoši, nenudí a look je opravdu výborný. Celá první řada by se dala brát jen jako jakási předehra, protože až teď jsou Robíci opravdu sami a ztracení. Tzn. začíná se to podobat tomu, co známe z filmu. Na druhou řadu sice nebudu čekat netrpělivě, ale mrknu se, až bude k mání. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda patřila k těm sledovatelnějším dílům, i když mě ty zázračné záchrany v poslední chvíli otravovaly už od pilotu. Každopádně mě potěšilo, že se opět ukázalo, že je lidstvo banda zlodějská a všichni emzáci by si měli hodně dobře hlídat své anální sondy, až u nás zase někoho unesou, aby ho mohli důkladně prosondovat, jak to mají, bůhvíproč, ve zvyku. Zaujal mě takový zvláštní detail, když se v kosmu otevře rampa Jupitera 2, všem hrozí, že budou vysáti do prostoru, ale když je stejná rampa otevřena násilím, k ničemu takovému nedojde, proč? Ví to alespoň scénárista? ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kamaráti, Will Robinson." Tak a je to za nami. Posledný diel je až príliš otvorený, ten cliffhanger na konci mohol byť menej s prepáčením primitívny. tak ale čo už, ani on nedokázal zakryť moje celkové pozitívne dojmy z tohto seriálu. Dojemné, vtipné, pár vecí nesedí (prečo ich začali hľadať až tesne pred koncom?), ale nevadí, zmierim sa s tým. Situácia s robotom je vyriešená tak všelijako, čo ja viem, ja by som to urobil inak. Akurát som nepochopil, čo je to za mega-inteligentnú mimozemskú civilizáciu, ktorá neustále vysluhuje ľuďom. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama