Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maureen se postaví do čela vzpoury a Hastings zajde za Johnem s ultimátem. Penny se pokusí přesvědčit Willa, že se jeho robot změnil. (Netflix)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa ide až na doraz a predovšetkým navštívime úplne novú, v poradí už tretiu planétu tohto solárneho systému a mne bolo nad jej povrchom dobre. Už cítiť, že sa blíži finále a postavy aj podľa toho konajú a celá epizóda má výrazný spád. Len som zvedavý, ako sa do toho všetkého ešte zapojí tajomná konštrukcia vytvorená mimozemšťanmi, na ktorú sa tak trochu zabúda a pritom ide o najtajomnejšiu otázku celej série. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je sympaticke, ze ako rodinne ladeny serial nema lost in space ambiciu recyklovat hrdinov a pomyslene dvihat dramaticky obluk likvidaciou roznych "random" vedlajsich postav. pribeh tohto stylu sa generuje omnoho tazsie, cize na jednej strane klobuk dolu. na druhej strane sa nie vzdy dari v tvoreni autentickych zaporakov. kym smith je vyborne stvarnenych charakter s kvalitne vypracovanym pozadim i motivmi, u hastingsa to (zatial) riadne skripe. astronaut, ktory ma za sebou cely rad uspesnych misii, sa jednoducho nesprava ako mocensky orientovany tyran. ()

GCorsini

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediný kdo dokáže loď řídit je robot. Robot poslouchá jen kluka. Kluk poslouchá matku. Ale jasně, radši uděláme vzpouru a vyřkneme spoustu heroických keců, než aby řekli klukovi "ať robot nic nedělá,dokud nevyřešíme situaci s kyslíkem a vodou". Já se divil, že po první kritizované sérii je najednou hodnocení tak vysoké. Už to asi chápu. Na tenhle stupidní seriál pak už nikdo se zdravým úsudkem dál nekoukal. ()

martan1 

všechny recenze uživatele

Strašně mě iritovala ta hláška "It's math." Takže situace, kterou celou zachránil robot "svářeč", jinak by se loď rozpadla, byla dílem přesných kalkulací a ne jenom štěstí.. of course. A i chování postav celkově bylo prostě podivné. ()

Reklama

Reklama