Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 2
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele husokachna k tomuto seriálu (1)

Ztraceni ve vesmíru (2018) 

Nevím, můžu to hodnotit, když jsem to nedokoukal? Po pátým dílu už snad jo, víc toho asi nedám. Každopádně jsem se do hlubokého vesmíru s Robinsonovými vrhal bez přehnaných očekávání, doufaje v nenáročnou ani ne moc chytrou ale zábavnou a napínavou rodinou podívanou. Nenáročnosti a nemocchytrosti jsem dostal plné lopaty, zábavu a napínavost asi po cestě spolkla černá díra. No, co říct...je to nuda, postavy jsou nesympatický, jejich rodinný problémy jsou spíš otravný, než aby přinášely napětí a tření. Doktorka Smithová no to je fuj, škaredá jak noc a záporák na první pohled. Nechápu, že ji někdo nepíchne jen tak pro sichr do ledviny cikánskej teploměr. A když už sakra nechám bandu nesympaťáků ztroskotat na planetě Šupiter, tisíce a jednoho zázraku, tak ukážu nebo vymyslím něco zajímavýho... no ne? Tohle je tak průměrný a tuctový, že tomu ani nechci dát odpad. Dal bych dvě, ale s ohledem na to, že jsem to nedokoukal dám tři, pustím si radši znovu Joeho ve vesmíru a tohle už je váš boj. ()

Reklama

Reklama