Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele Paajiik k tomuto seriálu (1)

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá řada měla klasicky dost pomalý rozjezd. Jak už známe z první série velký důraz na rodinu, rozhovory, pocity atp. Závěr druhé série, který je rozhodně zajímavý a opět otevírá nedočkavost na řadu další. Snad to nebude trvat opět rok a půl. Na seriálu mi trochu vadí, že se člověk za celých deset epizod dozví strašně málo z celé reálií univerza seriálu a jsou to neustále strašně malé útržky a vlastně žádné odpovědi na otázky. Spíš se strašně rozšiřuje úhel záběru, na jehož zpracování a objasnění se obávám nebudou mít tvůrci zkrátka prostor, pokud nebudou mít výrazně větší počet epizod v další řadě nebo to nebudou muset zestručnit. S čímž přichází značná dávka frustrace pro diváka. V každém případě i tak si zaslouží 5*, stále patří za mě k tomu nejlepšímu ze SCI-FI, které si člověk může pustit a nejen přečíst. ()

Reklama

Reklama