Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Edwardova a Sigtryggrova vojska táhnou do boje. Uhtred musí rychle odhalit Aethelhelmovy intriky a zabránit zničující válce. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo by řekl, že jsou tvůrci, v zatím spíše nedomrlé šesté sérii, schopni natočit epizodu, která snese srovnání i s těmi lepšími počiny z předchozích řad? Já tedy jistě ne, ale stalo se. Šestý díl se jim prostě vyvedl, měl atmosféru, měl napětí, dočkal jsem se i smysluplné akce a k páté pěticípé scházelo jen málo. Postačilo by, kdyby bylo ve střižně odstraněno Bridino putování tam, zpět a zas tam a ten chybějící pátý kousek bych doplnil. / Poučení: Nikdy jsem nepřekypoval důvěrou ve zmrzlou vodu. 4*+ ()

smarkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

výborná časť...ale. SPOILER nerozumiem chovaniu postáv, Uhtred ich varuje (Dánov) ale aj tak iduú do vojny, dcéra nechce útočiť a prehrajú. A celé to hodia na Uhtreda...dpči. Celá linka s Bridou je trápna, nelogická a otravná. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stiorra, dcéra najväčšieho vojenského stratéga seriálu, Uthreda, sa spolieha nie na les, ale na otvorené pole, pričom ich nepriatelia, Saxons, majú výhodu. Kam sme sa to s logikou dostali. Bitka je celkom dobrá, ale nechytá sa na tie najlepšie zo seriálu. Vo výsledku máme asi konečný boj s Dánmi, skon gurážneho hrdinu mečom najväčšieho bojovníka a útek zbabelca. ()

Galerie (108)

Reklama

Reklama