Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po záchraně Mildrith se Uhtred se připojí k bitevní vřavě u Cynuit, kde porazí hrozivého nepřítele. Vítězství si však přivlastní Odda Mladší. (Netflix)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uthred si konečne robí poriadky so svojím správcom vo veľmi vtipnej scéne a vyjednáva s Ubbom spôsobom sebe vlastným, ktorý ale domácim dáva podstatnú výhodu. Na radu prišiel nečakaný Chekhovs gun v podobe bravčovej masti. „Horí!“ potom najviac kričí ten, čo oheň zapálil. Mladý Odda dáva starému Oddovi veľmi vážne návrhy zrady a zbabelosti, na ktoré starý kýva. Uthred si dáva možno najlepší súboj tejto série a reaguje emočne, ako vždy, čo ho nakoniec pri krátkozrakosti stojí kus hrdosti pošpinenej v blate. V závere ho to dokonca dovedie ku ambivalencii, čo pre nás všetkých divákov znamená ešte zaujímavejší dej, ako doteraz. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci v páté epizodě opravdu zabrali, předpokládám, že k tomu došlo z pocitu viny za zpackaný třetí díl. Atmosféra byla tradičně mile pochmurná, děj byl plný zajímavých událostí, opět se intrikovalo a došlo i na pěknou akci a nějaký ten výbuch emocí. Žádná nuda. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tady! Konečně za plný počet hvězd. Zbrklost a emotivnost hlavního hrdiny a jeho bezpráví zde vytvořilo hutný emoční guláš, který ve mě kvasil i po skončení epizody. Toto rozčarování reality navíc hlavního hrdinu vyslalo i směrem antihrdinství, což je velice příjemné překvapení a doufám, že seriál z toho bude nadále těžit. Nádherná epizoda! 90% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama