Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyzvou saské vojsko, aby se shromáždilo a vyhnalo Vikingy z Wessexu. Sami se pak připravují na rozhodující bitvu. Číhá na ně ale zrada. (Netflix)

Recenze (6)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i s nízkým rozpočtem se dají dělat velké věci. Aneb nečekejte epické bitvy pozdních řad Game of Thrones, ale ani náznaky prvních řad tohoto fantasy seriálu. Zde opravdu k velké šarvátce dojde a bude to opravdu pěkné na oko i emoce. Konec první řady dokazuje, že The Last Kingdom jde ve šlépějích Borgiů, jen zde je děj zasazen o několik set let dozadu. Palec nahoru a lituji hlavního hrdinu a jeho osud, který mu dává i bere mnohé. 90% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první sezóny mě na rozdíl od předchozího dílu bavila celá, proto jsem nemohl hodnotit jinak, než plným počtem hvězdiček. Plánovalo se a intrikovalo, tvůrci tentokrát sehnali komparz i na slušnou bitvu a závěr se jim podařilo napsat tak, aby lákal k další řadě, takže jsem byl spokojen. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne došlo na porátanie s Oddom a Alfréd si vydobýja rešpekt. Skorpa tu bol najnechutnejší a Guthrum najbohorovnejší. Záverečná bitka bola uspokojujúca, aj keď jej počty sa založili na trochu naivnej viere. Konečne sme si užili viac shield wall ako u Vikingov. Záver série uspokojujúci, aj keď trpký. ()

Dajtin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledna bitka mi prisla zvlast nelogicka(mniska bojuje akoby sa nechumelilo, kemp je nestrazeny a par vikingov to uplne bez problemov vyplieni, prerazenie Uhtredom tej stitovej hradbu a vrhnutie sa medzi tisic vikingov a nikto neriesi ze proste vyzera uplne rovnako ako ostatny vikingovia, co mi pripada ako dost nevyhoda v takej velkej bitke) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama