Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyzvou saské vojsko, aby se shromáždilo a vyhnalo Vikingy z Wessexu. Sami se pak připravují na rozhodující bitvu. Číhá na ně ale zrada. (Netflix)

Recenze (6)

Dajtin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledna bitka mi prisla zvlast nelogicka(mniska bojuje akoby sa nechumelilo, kemp je nestrazeny a par vikingov to uplne bez problemov vyplieni, prerazenie Uhtredom tej stitovej hradbu a vrhnutie sa medzi tisic vikingov a nikto neriesi ze proste vyzera uplne rovnako ako ostatny vikingovia, co mi pripada ako dost nevyhoda v takej velkej bitke) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první sezóny mě na rozdíl od předchozího dílu bavila celá, proto jsem nemohl hodnotit jinak, než plným počtem hvězdiček. Plánovalo se a intrikovalo, tvůrci tentokrát sehnali komparz i na slušnou bitvu a závěr se jim podařilo napsat tak, aby lákal k další řadě, takže jsem byl spokojen. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i s nízkým rozpočtem se dají dělat velké věci. Aneb nečekejte epické bitvy pozdních řad Game of Thrones, ale ani náznaky prvních řad tohoto fantasy seriálu. Zde opravdu k velké šarvátce dojde a bude to opravdu pěkné na oko i emoce. Konec první řady dokazuje, že The Last Kingdom jde ve šlépějích Borgiů, jen zde je děj zasazen o několik set let dozadu. Palec nahoru a lituji hlavního hrdinu a jeho osud, který mu dává i bere mnohé. 90% ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne došlo na porátanie s Oddom a Alfréd si vydobýja rešpekt. Skorpa tu bol najnechutnejší a Guthrum najbohorovnejší. Záverečná bitka bola uspokojujúca, aj keď jej počty sa založili na trochu naivnej viere. Konečne sme si užili viac shield wall ako u Vikingov. Záver série uspokojujúci, aj keď trpký. ()

Reklama

Reklama