Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfredova nedůvěra k Uhtredovi se prohloubí a pošle Aethelreda, aby Erika a Sigefrida vyhnal z Londýna, ale mladý lord má své vlastní ambice. (Netflix)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím mírně rozpačitém dílu přišla naštěstí znovu plnohodnotná epizoda, ve které se kuly pikle, paranoia se vznášela ve vzduchu, pokud došlo na akci, stála za shlédnutí a došlo i na alarmující případ domácího násilí. Tvůrci se prostě vrátili k tomu, co jim opravdu jde, a proto hodnotím plným počtem. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alfred pred zaťom vyjadrí voči Uthredovi svoje pochybnosti. Bratia hovoria o triku, a ten je nakoniec veľmi náramný. Kráľova dcéra trpí v manželstve, to nemusí byť to najhoršie, čo zažije. Epizóda zasa posunula dej na nový level a ťažko povedať, kto tým utrpí najviac. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak opět jedeme na plný počet. Intriky zase vládnou světu, černobílé rozdělení postav je zde největší negativum a největší plus skvělé vedení příběhu, nenáročnost děje a výborná kamera. Ano, opět tu padnou bitvy a opět budou na svou "komornost" geniálně nasnímané a připravené. Na to si vezměte jed! 90% ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama