Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uhtred s vojskem se blíží k Bebbanburgu. Vrací se úskočný marnotratný syn Wihtgar. Do Wessexu dorazí zpráva o Knutově zradě. (Netflix)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. V minulém komentáři, jsem si dovolil doufat v lepší zítřky, a už je tady první vlaštovka. Druhá epizoda ukázala, že se už tvůrci začali dostávat do dřívější formy, děj byl mnohem zajímavější, i když musím uznat, že jsem si občas všiml, že logika musela ustoupit tvůrčímu záměru. 5*- ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aelfricov syn sa vracia s posilami a tak sa dozvieme, že tu máme ďalšieho dediča. V niečom vyzerá byť drzejší, ako jeho otec, ale to sa dozvieme až v trochu prekvapivom závere. Uthred mladší prekvapivo nesklame ani klamaní, rečnení, ani v boji a rýchlo naberá otcovu guráž. Kráľova vdova tu rieši svoje poslanie po manželovej smrti a robí dobrý skutok. Kráľ Mercie má frajerku bez sexu a sľúbi jej smrť svojej ženy, čo ona nechce. Edward posiela všetkých preč, aby sa upokojil, porozmýšľal a sám vyniesol rozhodnutie. Dáni robia brutalitu cez rýchlo strihané scény, ktoré sú teraz len do počtu, bez napätia, len na ukázanie kreatívnych schopností tvorcov. Uthred starší zahryzne do väčšieho sústa, ako vie práve zjesť. Epizóda naberala na napätí ku svojmu koncu, takže zase to nebolo úplne ono, ale skoro už to bolo uspokojivé. Opakujúce sa hudobné motívy potešia v dramatických scénach, ale nemajú ten náboj, ako keď boli počuté po prvý raz. Krv vytekajúca z oka v poslednom zábere akoby pomrkávala na divákov túžiacich po brutalite. ()

Reklama

Reklama