Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uhtred lapený do sítě intrik svého strýce Aelfrika a nelítostného vikingského válečníka Ubby uprchne a vyhledá budoucího krále Alfréda. (Netflix)

Recenze (8)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím je to teda velká slabota a to jsem měl taková očekávání od tohoto seriálu. Příběh nic moc, souboje doprovází roztřesená kamera a umění se zbraněmi není nijak zvláštní. Pokud v brzkých epizodách nenastane strmé zlepšení, tak seriál ukončím někde v polovině první série. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je taková 3.14čovina, že se na něj nedá koukat ani po 6 tekutých chlebech národa našeho. Totálně minimalistická verze Vikingů. Z každého záběru je cítit, že se při tvorbě žalostně šetřilo. Úplně trapní a znudění komparzisté. Nezajímavé kostýmy. Minimální počet koní. Nemůžu si pomoct, ale působí to na mě neskutečně amatérským dojmem a při sledování trpím. Trpění umocňuje krajně nezajímavý příběh. Au. Pokud se v dalším dílu něco dramaticky nezmění, tak končím s koukáním. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl těžký průměr. Bloudění hlavních protagonistů, které je podané nezajímavě a nezáživně. I ty scény kdy se postavám děje bezpráví nejsou nijak zajímavě podané a ač to celé docela rychle uteče, zůstává mi v ústech hořká pachuť, že jsem nic zajímavého neviděl. 60% ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesedí mi trochu uniknutie presile na koňoch, keď vzdialenosť bola taká krátka, ale dajme tomu, že tomu verím. Ostreľovač s lukom bola príjemná akčná zábava. Na radu prichádza dôležitá postava príbehu. Alfréd je spočiatku vtipná postava, krátko po odídení milenky a prijatí mnícha mu vraví, že mal radšej vstúpiť do kláštora, pričom ho mních utešuje a navrhuje mu, aby si slúžku nechal na to, aby mohol odolávať pokušeniu. Je ale rozumný, čo sa týka nádejí v Uthreda a jeho názor je cenený na radách, lebo keď hovorí, všetci stíchnu. Poteší pološialený Ubba, ktorý sa baví psychologickým mučením kráľa Edmunda. Alfrédov brat kráľ tu na rozdiel od históriu pozmeňujúcich Vikings favorizuje Alfréda pred svojím nepodareným synom. Striedanie rôznych typov kamier je veľmi vyhovujúce. Máme tu dynamickú, ktorá je tu od prvej epizódy a strieda pohľad hlavného hrdinu s vychýlením sa nabok, v neskoršej akcii v uličkách mesta pohľad zhora a v pokoji pohľad spoza kríkov, čo pripomína creeper POV z Friday the 13th, no tematicky to tak vôbec nie je. Uthred musel prebehnúť na druhú stranu, kde ho vie vypočuť, ale aj pre istotu zaistiť strategicky rozmýšľajúci Alfréd. Opäť výborná epizóda. ()

Reklama

Reklama