Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uhtred upře pozornost na prosbu Aethelflaed. Alfred nutí Edwarda, aby plnil své povinnosti. Ragnarova armáda je na pochodu, ale objevují se v ní zrádci. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, zase za pět, už je to mé hodnocení jaksi bez invence, ale jak bych mohl ubrat hvězdičku, když byl děj tak nabitý událostmi. Předchozí díl byl spíše debatní, tentokrát se tvůrci vrhli do akce naplno, středověk si zase jednou pěkně zařádil a závěr dokázal překvapit i mě, takže jsem měl jasno. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Súboj začne hneď po úvodných titulkoch, ale neplní očakávania, keďže je krátky a ukončený Ragnarom. Uthred čelí obliehaniu ženského kláštora presile Haestana a jeho mužov. Prekvapenia, shield wall a zjednanie však stojí na jeho strane. Záver ponúka brutálnu a zbabelú vraždu jedného z najčestnejších hrdinov seriálu a tieto scény sú obdarené výnimočnou hudbou, ktorá mi pripomenula Irreversible. Opäť výborné, takto nejako som si to predstavoval v strane plnej zradcov. ()

Pengs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět za pět. Skvělé. Baví mě ty intriky,lži,zrady. Nejdůležitější pro mě je,když umírají hlavní postavy. Vždycky mě to utvrdí v tom,že to tvůrci myslí vážně. Nicméně ten konec jsem nečekal. ()

Reklama

Reklama