Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Časová slučka je celkom vďačná téma pre horor, a tak je to aj v tomto prípade. Dcérenka zdedí kliatbu po svojom otcovi, takže bude prežívať svoju smrť, až kým si po ňu nepríde sám Satan. Okrem toho ju prenasledujú démoni či zombíci... ako z toho von? Špeciálne efekty tohto filmu (napr. scény s ohňom) sú úplne nehodnotiteľné, keď beriem do úvahy to minimum, čo do toho investovali. Čo sa týka hudby, tú mohol režisér radšej vynechať, urobil by lepšie. Stačilo, že sa to obtiažne pozeralo, nie to ešte počúvalo. A hlavná hrdinka nie je ani pekná, ani sympatická, ani talentovaná. Ostatní herci sú na tom podobne. No našiel som aj pozitíva - čo sa týka gore, nie je to najhoršie, a aj snaha sa cení. Bolo cítiť, že tvorcovia sú fanúšikovia žánru. A démon ala Wishmaster určite mnohým privedie nostalgické spomienky na 80. roky. Takže nevidím to na úplnú pohromu, no aj tak ma viac ako samotný film baví jeho IMDB hodnotenie, ktoré je momentálne 7.9 pri 522 hodnotiacich. Prvý apríl už totiž máme dávno za sebou. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Drogy jsou divná věc. Někdo se v opojení pokouší kousnout do lokte, někomu se v rauši líbí Fontána a pak jsou individua, která sjetá do elipsy točí filmy. Na place je zcela jistě srandy šest půlek (což jsou kompletní tři prdele), ale někdo by měl zajistit, aby se výsledky těchto dýchánků nedostaly za brány ZOO. Což se tady rozhodně nepovedlo a došlo k průsaku. Nebudu Vás milé děti napínat, pan Horton nás oblažil horórem o rodinných traumatech způsobených krádeží kouzelné vařečky. Majitelem onoho náčiní je ale gumový čert, který...ale ne, opakovat to fakt nemá cenu. Ta jedna hvězda je za příjemný soundtrack. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Extrémně zacyklená blondýna, co urputně odmítá obcovat s diblíkem. Klukovi rohatému vytrvale dává košem a raději opakovaně umírá, ač s jejím tatíkem, co už je na pravdě pekelné, bylo před drahnými léty smluveno, že s prvorozenou dcerou, kterou mu dá všanc, bude zacházeno podle vkusných sexuálních pravidel mocností pekelných. No není to tak úplně pravda. Znáte to - s čerty nejsou žerty. Kdo čekal svižný nášup ve stylu "Všechno nejhorší", měl by na to urychleně zapomenout. Film na to nemá finanční prostředky, Jason Horton je spíše undergroundový tvůrce a herecká osádka přesně koresponduje s extrémně levnými produkčními náklady, navíc není ani příliš početná a mnohdy budí svým hereckým projevem, že v minulosti točila dějovou výplň v pornofilmech. Až budete chtít jít na Mikuláše za čerta, obraťte se na služby společnosti FXBravo, která obstarala speciálního "gumoidního" diblíka, co u předškolních dětí vyvolá dušné stavy, záškrt i černý kašel, načež nadílku děti poslušně odevzdají zpět a rodiče ji můžou sníst u tohoto filmu. Film nemá splašené tempo, jednotlivá úmrtí a následná vzkříšení mají lehounký artový balast, moc se toho nenamluví, gore má chvalitebné zastoupení a obrazový dojem zejména kazí flashbacky do dětství hlavní hrdinky, opatřené typickým levným filtrováním. V hlavní roli se prezentuje Rachel Amanda Bryant, která postrkuje film kupředu. Režisér neusiluje vymanit se z tvůrčích chapadel nižší kategorie, je znát, že se v ní cítí dobře. Schůzka s diblíkem, co má spadeno na mladé ženské maso a nechává je na různé způsoby pětkrát zemřít, kupříkladu i za účasti zombíků, se dala divácky přežít. 6/10 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože někdo se podíval na pár skvělých hororu v maskách a tak si řekly proč ne, dáme na hlavu odpadkový pytel a půjdem vraždit. Nuda hrozni herci, katastrofa hudba a příběh jakože horor otřesný. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na začátku kdesi v Peru potká chlapík čertíka a když po letech zaklepe bačkorama, začne jeho starší dcerka zažívat spoustu legrace, v níž hraje hlavní roli její smrt na několik způsobů. Proti konceptu nic proti, ale jinak je prakticky všechno špatně. Příšerná je obrazová stránka, která je buď přesvícená nebo nenasvícená, potažmo zprzněná protivnými filtry. Za starou belu stojí i masky a trochu ucházející je jen ta naplácaná na hlavního záporáka. Ale ani to není žádná sláva. Gore, vzhledem k tomu, že se jedná o kategorii C/D, jakž takž ušlo, ale ten provázek z OBI, na kterém viselo oko, se prostě přehlédnout nedal. No a nakonec tu máme hlavní hrdinku, která nedokáže hrát, je ošklivá jak noc a navíc neumí běhat. Takhle teda ne. 10% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Campus“ je sice na první pohled hodně levná podívaná, která má jednoduchý příběh, ale jakmile dojde na masky a na krev, tak funguje velmi dobře. Nečekal jsem to, tohle je snímek, který za mě funguje minimálně jako průměrná podívaná, ale jsem si jistý, že si v tom mnozí najdou i něco navíc. A proč ne, i za málo peněz se dá natočit něco dobrého. A Ďábel je tu parádní! ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská jde na pohřeb svého fotíka a cestou nazpět ho jde okrást. Okrade ho a zjistí, že po ní jde Satan, kterému ji její otec zasvětil.  Jelikož satan je sračka tak ji pořád zabíjí a oživuje ve stylu Všechno Nejhorší tak, že jednou ji zabijou nějací chlápci co mají přes ksicht utěrky jednou vykrvácí k smrti jednou umře jen tak a jednou ji  sežerou zombie (ptáte se mě kde se tam vzali jo to bych rád taky věděl) ještě jsem zapomněl, že ji pokouše sádrová čivava. Jediné co na tom jde ocenit je to, že herci předvádí  větší výkony než ti ve filmech Marka Polonii za to 5 procent. Imdb 43 ze 100 slušný bizár ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi cudny horor,clovek ma po jeho zhliadnuti zmiesane pocity,na jednej strane bol z toho citit trosku amaterizmus aj maly rozpocet,no na druhej je to krvave,gore efekty nie su najhorsie,ta blondava herecka je celkom v pohode,atmosfera je znepokojiva a aj demon bol odstrasujuci,takze z toho mi vychadza priemerne hodnotenie...:-) ()

Reklama

Reklama