Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každoroční turnaj v karate All Valley začíná! O titul se utká několik konkurenčních škol a dojde i na některé nesrovnané osobní účty. (Netflix)

Recenze (2)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Turnaj začíná a první polovina je parádní sestřih začátku soutěže a výběr těch nejlepších, kteří postupují až do semifinále. Líbí se mi, že se epizoda soustředí dost na vedlejší charaktery a speciálně Hawk tady má super vykoupení. Těším se, jaké překvapeni přinese finálová epizoda. Senseiiiiii ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Turnaj v karate je tady. Vyhraje jen jedno dódžó. Jenže soupeři znají Danielovy chvaty („Nikdy vášeň nestav nad principy,“ mentorsky promlouvá Daniel k tomu, jenž je vynesl). Samozřejmě je to celé solidně sestříhané a natočené. Díky Silverovi vnímáme Kreese v poněkud pozitivnějším světle. Tvůrci se evidentně nechtějí loučit, i když mám nemalé obavy, aby to neuškodilo předchozímu dojmu. Protože i tady jsme už dost vařili z vody. Na úplném začátku platilo, že si tvůrci vzali z úvodní trilogie jen to smysluplné a obalili to dalšími nosnými prvky, jenže třeba rivalitu a neshody mezi ústředním duem už zoufale (dětinsky) protahovali.   ()

Reklama

Galerie (39)

Reklama

Reklama