Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se spolehne na kamaráda a nejlepšího nepřítele. Napjatá situace mezi Miguelem a Robbym se vyhrotí. Na scénu se vrací starý známý. (Netflix)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úplném začátku platilo, že si tvůrci vzali z úvodní trilogie jen to smysluplné a obalili to dalšími nosnými prvky, jenže třeba rivalitu a neshody mezi ústředním duem už zoufale (dětinsky) protahovali a někdy to připomínalo spíš vztahovou limonádu pro menší kluky, než je asi cílovka. Nicméně v páté sérii Johnny a Daniel spíš táhnou za jeden provaz a chybí tedy i tohle. Každopádně Daniel je z posledních událostí zlomený a podle Silvera je na mávání bílou vlajkou pozdě. Johnny se dál snaží řešit napjaté vztahy mezi Miguelem a Robbym. Když už nic jiného, tak alespoň trochu (v soubojích) přitvrzujeme. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně opravdu dobrá epizoda!!! Daniel, který mě předchozí 4 díly absolutně vytáčel byl teď možná i tím nejlepším na téhle epizodě, což bych ještě při sledování té minulé řekl že není možné. Tenhle díl je také hodně příjemný sledovat díky vztahům, dojde tady k tak dlouho očekávaným usmířením a prozřením, a je škoda že si většinu těhle hezkých momentů z 1. poloviny 5. série nechávali až sem, tuhle epizodu to scie pozvedlo ale v těch předchozích to celkem chybí. Pouštíme se tady taky víc do akce, která nepůsobí jako že tam je protože prostě má být nějaká akce, ale celkem se tam hodí. Opravdu doufám, že tahle epizoda nebyla ojedinělý případ. 85% ()

Reklama

smarkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

konečne! zatiaľ najlepšia časť a verím, že prídu ešte lepšie. Doteraz to bolo také nemastné, neslané, teenage drama ale verím, že sa to rozbehlo. PS.Ďalšie pekné cameo z Karate Kid 3 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama