Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Valley čeká náročná noc. Johnny, Daniel a Čozen se svými žáky mobilizují síly. Chtějí odhalit, co je Terry zač, a konečně ho porazit. (Netflix)

Recenze (5)

smarkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Karate inferno! presne. Paráda, keby nebola ohlásená ďalšia sezóna, bolo by to dôstojné zakončenie peknej nostalgickej série. Stačilo by vypustiť poslednú scénu. ()

Reklama

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Nějak si nedokážu představit, jak by tohle finále, mohly tvůrci v šesté sérii překonat. Naprostý akční karate inferno!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni proti Silverovi. A nakonec až záznam z kamer „něco“ (pohled jeho studentů) změní. Po celou pátou sezónu jsem se coby divák vyrovnával s mnohými scénami, které už vykazovaly nemálo děr, v mnoha místech už bylo znát, že se scénář začíná naivně motat v kruhu, jindy dostávali až příliš mnoho prostoru středoškoláci, kteří byli jednoduše nudní až otravní. Na druhou stranu to tam pořád je, dostal jsem nejednu vděčnou scénu, funkční atmosféru i silnou nostalgii podtrženou výbornými souboji. Dech tvůrcům místy sice dochází, ale celkově to díky feel-good atmosféře, postavám (těm dospělým) a půlhodinové stopáži funguje. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dôstojné zakončenie piatej série. 5/5 pre piatu sezónu, koľko seriálov by si prialo mať takú silnú päťku. Ovšem, toto je najlepší čas aby už šestka nebola, mám pocit že tu už išli all in a šestka už taká dôstojná nebude. Niekedy treba skončiť v najlepšom, lebo po top jedle môže prísť už len zlý aftertaste. Každopádne, piata séria určite stojí za pozretie, o tom žádná. Hai! Is that a yes? ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama