Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se nabídne, že dohlídne na halloweenský ples, aby dal pozor na Sam. Johnny se pokouší naverbovat další studenty pro svůj byznys. (Netflix)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle dvacetiletí diváci nemůžou absolutně pobírat. Oživení dávno pohřbeného kultu? Před pár lety by se kdekdo takovému záměru vysmál, jenže pár odvážlivců do toho prostě šlo a volně navazuje na sérii z nesmrtelných 80. let. Za mě je to takové „posmutnělé“ loučení s roky dávno minulými: tím, jak se Johnny zuby nehty drží starých postupů (rozdává letáky) a nutí všem okolo to, co je dávno pryč (třeba hudbu Guns N' Roses). Nehledě na to, že svého žáka vyšle na halloweenský ples v kostýmu kostlivce. A právě ples dopadne neslavně: tak nějak pro všechny. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Karate Kidovi znamenalo Cobra všechno negativní v karate. Jako špatný příklad mládeže, která se vytahuje na slabší a hlavním cílem je bezohledné vítězství. ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Věc, která na mi na Cobra Kai přijde dost divná je znalosti tvůrců o moderních technologiích a mladých celkově. Zároveň mi přijde, že to částečně teoreticky chápou, ale stále mi to přijde, jako kdyby to znali z wikipedie. A to ani nemluvím o hnusném designu UI. Je to samozřejmě pochopitelné, protože jsou generace z 80. let, ale občas je to dost divný. Jako například "anti-kyberšikanové programy" to trochu trefně, ale jiné věci ne. V tomhle je fakt např.: Americký Vandal lepší (tvůrci asi k tomu mají blíž). A byl bych možná radši, kdyby se to víc drželo v rozmezí staré dobré reality a rivality. Je to dobrý, ale tak na půl cesty mezi velmi kvalitním YT webseriálem a TV seriálem s běžným rozpočtem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Prvá séria obsahuje desať dielov. Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukne rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Tretia epizóda z prvej série nesie názov "Kostlivec" (Esqueleto). Miguel Diaz, prvý a zatiaľ jediný člen školy dódžó Cobra Kai, začína prepadať kúzlu karate. Poctivo trénuje. Johnny Lawrence sa snaží získať ďalších žiakov. Nedarí sa mu to. Daniel LaRusso si robí starosti o svoju dospievajúcu dcéru Samanthu. **** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johnny potrebuje nutne nových študentov aby vykryl dlhy za Dojo. Daniel má problém s dcériným novým priateľom a nie je ďaleko od pravdy. Prevedenie: Miguel si začína veriť čo je super ale aj tak dostane nakladačku. Nostalgický kostým kostlivca perfektne podtrhol atmosféru. 80% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama