Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky Miguelově zápasu se do Cobra Kai valí noví zájemci, ale Johnny se svým žákům odcizuje. Robby natruc svému otci začne pracovat pro Daniela. (Netflix)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Miguelov súboj dotiahol množstvo záujemcov do Kobra Kai ale Johnny v nich vidí iba úbožiakov nanešťastie mu platia účty. Robbie sa rozhodne pomstiť otcovi tým, že sa zamestná u jeho úhlavného nepriateľa čo mu nečakane zmení život aj napriek ťažkej ceste cez debilných kolegov. Prevedenie: Časť ktorá posúva príbeh ale nie je nijako prelomová ale aj tak ide o nadpriemer. 76% ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Uvědomuje si, že nacisté válku prohráli, že jo? Proč bych se ho měl bát? Protože má na zdi hada?“ Díky Miguelově zápasu jsou tady první zájemci o Cobra Kai. Johnny, který neumí na počítači a o sociálních sítích neslyšel, se přesvědčil, co právě sítě dokážou. Synek Robby si našel práci. Ajaj. Samozřejmě se už dá dva díly očekávat, jakým směrem se to bude ubírat/zamotávat. Laťka je vysoko, potěší i jedince, kteří nemají až tak vřelý vztah k původní filmové trilogii (ale samozřejmě je éra 80. let neminula). Já třeba ulítával spíš na prvním Karate tiger, kdy jsem si finální souboj s Kurtem McKinneym a šklebícím se belgickým Rusem Jean-Claudem přehrával několikrát za sebou. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Prvá séria obsahuje desať dielov. Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukne rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Šiesta epizóda z prvej série nesie názov "Chvieť" (Quiver). Dódžó Cobra Kai sa po Miguelovej akcii v školskej jedálni zaplní novými, mladými záujemcami o výučbu karate. Johnnyho problémový syn Robby sa kvôli tomu, aby ho naštval, zamestná v autosalóne Daniela LaRussoa. Migueal Diaz sa začne zbližovať so Samanthou LaRussovou. ***** ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama