Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 2

(série)
Trailer
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2019, 5 h 3 min (Minutáž: 23–36 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Johnny si buduje nový život, ale jeho budoucnost ohrožuje jedna osoba, se kterou se dřív znal. Daniel si otevře školu karate Miyagi-Do jako konkurenci pro Cobra Kai. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se vyznačila jednoduchý okopírování konceptu první série, nicméně nyní už nešlo vyloženě o vtipný a originální pojetí, ale o pubertální vypětí a rozhodnutí hodné dvouciferného IQ. Obecně se to váže na nelogická rozhodnutí, pubescentní éter dodává tomu všemu svou glanc ničeho, kdy se řeší naprosté kraviny, a jelikož jde vlastně o show pro takovou cílovku, tak to i stejně končí v tom, že se podobně chovají i dospělý. Třetí série v tomto úhlu pohledu by mohla být už drásačka nervů, ale kdo ví. Třeba se ještě víc projeví můj masochismus. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chcel som napísať, že druhá séria nedosiahla hypu tej prvej, no posledné dva diely boli bombové. Aj napriek mojim počiatočným výhradám som bol spokojný s väčšinou „ character development ” a celé som si to patrične užil. Tak ako ma dostala nepripraveného prvá séria, dostala ma nakoniec aj druhá, aj keď som ju dosť túžobne očakával. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2019. Obsahuje desať dielov: 1. Zľutovanie II., 2. Späť v čiernom, 3. Oheň a ľad, 4. Okamžik pravdy, 5. Bez váhania, 6.Pozri doprava, 7. Kľud pred búrkou, 8. Sláva lásky, 9. Pulpo, 10. Žiadne zľutovanie. Pokračovanie nostalgického seriálového karate návratu k ideálom a atmosfére osemdesiatych rokov minulého storočia. ***** ()

kkarx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá série přinesla dost vaty a opakování z první série. Zatímco první série si dělala z Karate Kida a jeho nereálnosti legraci a současně filmy respektovala, pak druhá série jde tak trochu v opačném gardu. Co jsme v KK považovali za extrém je v Cobra Kai 2 standard. Děti se mezi sebou doslova masakrují. Kopnutí do hlavy ležícího protivníka, což není povoleno ani v MMA, je v Cobra Kai v pohodě. Celkově se zvážnělo, takže konec vyznívá téměř hororově. Zápletka je vystavěna vyloženě na nejvíce nepravděpodobných událostech a náhodách a i dospělé postavy se mnohdy chovají nepochopitelně zkratkovitě. Znamená to, že dvojka je špatná? To určitě ne, protože pořád si zachovala dost slušných nápadů a zábavnosti. I díky návratu herců z KK filmů nostalgicky potěší každého fanouška kultu 80. let. Musím pochválit i parádní volbu retro muziky, která poslednímu dílu dodává ten pravej 80. punc. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledné dva diely sú zimomriavkové. Všetko predtým sa nesie v tradičnom duchu trilógie. Súboj, vtip, sem tam nejaká múdrosť. Cobra Kai je skvelý seriál. Moderný, postavený na funkčnom mýte a pritom klasický v najlepšom ponímaní toho slova. Taký ten oldschool ktorý. ak ste fanúšik takýchto príbehov, skrátka nejde nemilovať. William Zabka dokazuje, že jeho civilné herectvo ďaleko presahuje eskapády skúseného Macchia. Každopádne to mám s každým pribúdajúcim dielom rád viac a viac. 2.séria - 100% ()

Galerie (245)

Zajímavosti (5)

  • Při ukázkovém souboji Johnnyho Lawrence (William Zabka) se svým senseiem Johnem Kreesem (Martin Kove) má Johnny obráceně kimono (tj. má pravou část předního dílu přes levou). (krizb)
  • Když Tory (Peyton List) soutěží se Sam (Mary Mouser) v pití ve stoji na jedné noze, vypije svého panáka na ex jako první, ale když pak následně sleduje Sam při jejím pití, má zase panáka plného. (Jedza)
  • Ve scéně, kdy se poprvé ocitáme ve škole a sledujeme ústřední postavy v ní, začne v pozadí hrát píseň „Cruel Summer“ od skupiny Banarama. Tato píseň a scéna samotná vzdává hold totožné scéně (se stejnou písní) v původním Karate Kidovi (1984). (Knowho)

Reklama

Reklama