Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Johnny a Daniel na sebe narazí v restauraci a nečekaně uzavřou příměří. Na večírku naopak eskaluje napětí mezi jejich žáky. (Netflix)

Recenze (3)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johny a Daniel na seba náhodou narazia v reštaurácií a z prvotného znechutenia sa stane príjemné spomienkové stretnutie. Na párty miestnej hypsterky sa zas proti sebe postavia žiaci oboch Dojo. Sam to preženie z alkoholom a vrhne sa na Miguela čoho je svedkom Tris. Prevedenie: Jak tu tak píšem ten príbeh mi to pripadá akoby som písal obsah Venezuelskej telenovely. Ale našťastie je v tom aj karate a drsná hudba. 93% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2019. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Deviata epizóda z druhej série nesie názov "Pulpo" (Pulpo). Napätie medzi členmi Cobra Kai a Miyagi-Do sa stupňuje. Ešte väčšmi ho vygraduje ich náhodné stretnutie na študentskej párty. Johnny Lawrence má prvé rande s Carmen Diazovou. Vyrazia si na spoločnú večeru. V reštaurácii sa stretnú s Danielom LaRussom a jeho manželkou Amandou. Prekvapivo všetci štyria spolu zažijú príjemný večer. ***** ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nejde o kvantitu, ale o kvalitu!“ Laťka je vysoko, potěší i jedince, kteří nemají až tak vřelý vztah k původní trilogii (ale samozřejmě je éra 80. let neminula). Léto pomalu končí, brzy začne škola a je tedy třeba se zase skamarádit. Dvě doja se tak potkají na jedné party. A senseiové to budou mít podobné: narazí totiž na sebe v restauraci. A pak si dámy zajdou přepudrovat nosy. Cool nápad. Jak prosté, přitom účinné. Díl, který to (úvod druhé série přeci jenom trochu ztrácel dech) zase spolehlivě tahá nahoru. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Když Tory (Peyton List) soutěží se Sam (Mary Mouser) v pití ve stoji na jedné noze, vypije svého panáka na ex jako první, ale když pak následně sleduje Sam při jejím pití, má zase panáka plného. (Jedza)

Reklama

Reklama