Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel a Johnny společně hledají Robbyho. Miguela čeká nejistá budoucnost. Kreese se snaží přimět Tory, aby se vrátila do Cobra Kai. (Netflix)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johny a Daniel spoja svoje sily aby našli Robbyho skôr ako polícia. Zatiaľ sa Kreese snaží posilniť Cobra Kai staronovými členmi a pomôže Tory v jej ťažkom živote. V pohľade do minulosti sa vydáme do mladosti samotného Kreesa a pozrieme sa prečo sa z neho stal taký psychoš. Prevedenie: Veľmi zábavná časť. Všetko nasvedčuje tomu, že sa Johny a Dani dajú konečne dokopy ale vždy sa to nijako posere. Ale mám silný pocit, že ak nájdu spoločného nepriateľa tak to pôjde. 78% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2021. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Druhá epizóda z tretej série nesie názov "Prirodzenosť versus disciplína" (Nature vs. Nurture). John Kreese sa stal senseiom v dódžó Cobra Kai. Uplatňuje svoje drsné metódy. Preriedi svojich zverencov a začne ich pripravovať na odvetu za prehru v bitke vo West Valley. Vyrieši existenčné problémy Tory Nicholsovej a primäje ju k návratu do Cobra Kai. Johnny Lawrence a Daniel LaRusso sa spoločne snažia nájsť Robbyho Keena, ktorý je stále na úteku. Miguel Diaz sa prebral z kómy. ***** ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Karate ve městě nemá nejlepší pověst, protože rvačka ve West Valley popudila hodně lidí. Johnnyho syn je po bitce stále nezvěstný. Spolu s Danielem ho hledají. Tihle dva spolu v autě… no, skvělé. Jen ta rvačka v autodílně skončí pro tyhle dva zase jaksi nevěrohodně. Vracíme se v čase do roku 1965 a podíváme se na mladého otloukánka Johna Kreese. A pak zpátky do současnosti, ve které chce sebevědomý Kreese posílit jádro Cobry Kai. A i na příkladu Tory (situace u ní doma), kterou se snaží přimět k návratu do dojo, je patrné, že tvůrci prostě nehodlají „vytvářet“ záporné postavy. Prostě i na první pohled zmetek má pro svoje jednání důvody (viz Eli, který není takový, jak se tváří, či právě odkaz na Kreesovo dospívání). ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

InJo napsal přesně to, co jsem chtěl taky říct!:) Danielova manželka mi ze začátku celýho seriálu moc neseděla, ale to už je dávno pryč, teď mi přijde čím dál tím vtipnější. Tango & Cash jsem viděl asi tisíckrát (btw bylo to na stejný VHS, kde měla ségra Hříšný tanec:)) ), takže mě tenhle díl potěšil hodně. Tvůrci zas a znovu dokazují, jací to jsou nejen 80's srdcaři, ale i skutečně talentovaní borci. Proslov senseie Kreese o rozdílu mezi vítězi a poraženými byl famózně napsaný, a Martin Kove si zatim 3. řadu velmi nenápadně krade pro sebe. /// Pro více recenzí a článků ze světa popkultury sledujte na IG profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama