Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel má problém s obchody kvůli pošramocené pověsti a dostane nabídku od konkurence, která chce převzít jeho podnik. Johnny se snaží vybrat peníze na Miguelovu operaci. (Netflix)

Recenze (5)

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá druhá řada byla oproti té první o dost temnější, místy možná až moc, proto má obecně o trochu horší hodnocení. Podobně to cítím s touhle epizodou. V Hawkovi pořád vidím toho hodného Elie z úvodu, takže mě vždycky zamrzí, když se chová jako svině (což je vlastně nonstop:)) ) a hlavně - když mlátí slabší. Takže celkově zbožňuju tu 80's poetiku celého seriálu, ale když dochází na reálnou bolest, tak mě to vždycky trochu, jak to říct, otráví? Asi právě proto, že tu není žádné dělení na dobro a zlo (jak v minulé epizodě geniálně vysvětlil Kreese, a jak seriál ostatně od začátku předvádí) člověka tyhle momenty o to víc zasáhnou. Nechcete sledovat sympatické postavy, jak se chovají hnusně. Nebo se tak nechovají a jde jenom o úhel pohledu?;) Každopádně skvělá epizoda, mladí i staří herci výborní, flashback s panem Miyagim vítaný a perfektně načasovaný. Konec dílu fantastický, otevírající svět nových možností!:) /// Pro více recenzí a článků ze světa popkultury sledujte na IG profil instageek_cz , díky!:) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miguela čeká po školní rvačce nejistá budoucnost. Zatím mu zbývá doufat, že klapne náročná operace. Ovšem ta něco stojí. Jeho konkurent Robby dostal mírnější trest. Zase přijdou nějaké ty třenice (jeho syn vs. jeho žák) a pak i fakt, že Danielův byznys je kvůli pošramocené pověsti ve vážném ohrožení. Na dálku přispěchá na pomoc – kdo jiný – pan Miyagi. Návštěva u otčíma cool. Mám radost, že se překvapivě elegantně „vracíme“ do doby, která svou zlatou éru prožila v 80. a 90. letech. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2021. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Tretia epizóda z tretej série nesie názov "A teraz za to zaplatíš" (Now You´re Gonna Pay). Robby Keene je zatknutý. Daniel LaRusso má vážny problém so svojou firmou. Jeho konkurent, Tom Cole, chce prebrať jeho biznis. Miguel Diaz sa pomaly zotavuje. Hrozí mu však to, že bude odkázaný na invalidný vozík. Musí podstúpiť operáciu, ktorá je veľmi drahá. Johnny Lawrence sa pokúsi získať peniaze, aby ju mohol zaplatiť. **** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Daniel musí riešiť krízu v podniku a fakt, že sa ho jeho najväčší konkurent chystá zruinovať vďaka jeho aktuálnej povesti. Johny skúša všetky spôsoby ako získať peniaze na Miguelovu operáciu. Prevedenie: Johnyho návštevy záložne patria medzi najvtipnejšie momenty celého seriálu. Boje medzi jednotlivými žiakmi k ničomu neprispievajú ale posúvajú lávku agresie o pomyselný stupienok vyššie. 80% ()

Reklama

Reklama