Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2024), 34 h 9 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Recenze uživatele J-o-k-e-r k tomuto seriálu (1)

Cobra Kai (2018) 

Nostalgický nářez! Sám jsem ve věku, kdy pro mě Karate Kid byl v dětství jakýs-takýs kult. Že se něco podobného po 30 letech vůbec chystá jsem neměl ani páru. O to větší spokojenost nyní panuje. Mrazení v zádech i vzpomínky na dětství, to vše probíhalo (flashbacky, kostlivec, speedwagon, bombastickej OST). Billy Zabka potěšil maximálně a udělal mi fakt radost jak z mého (už tehdy) oblíbence Johnyho vyždímal fakt skvělou postavu. Daniel je (už tehdy byl) trochu otravný, ale líbí se mi jak tvůrci obě postavy vykreslili. Jediné co mi trochu vadilo byl Johnyho syn, protože to pro me byla od začátku absolutně nesympatická postava a nefandil jsem mu ani vteřinu. Dále pak chování členů Cobra Kai na turnaji, nepřišlo mi, že zrovna k tomu byli vedeni. Každopádně překvapení roku, a chci co nejrychleji 2. sérii! ()

Související novinky

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama