Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 3
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2024), 34 h 9 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (219)

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Nostalgický nářez! Sám jsem ve věku, kdy pro mě Karate Kid byl v dětství jakýs-takýs kult. Že se něco podobného po 30 letech vůbec chystá jsem neměl ani páru. O to větší spokojenost nyní panuje. Mrazení v zádech i vzpomínky na dětství, to vše probíhalo (flashbacky, kostlivec, speedwagon, bombastickej OST). Billy Zabka potěšil maximálně a udělal mi fakt radost jak z mého (už tehdy) oblíbence Johnyho vyždímal fakt skvělou postavu. Daniel je (už tehdy byl) trochu otravný, ale líbí se mi jak tvůrci obě postavy vykreslili. Jediné co mi trochu vadilo byl Johnyho syn, protože to pro me byla od začátku absolutně nesympatická postava a nefandil jsem mu ani vteřinu. Dále pak chování členů Cobra Kai na turnaji, nepřišlo mi, že zrovna k tomu byli vedeni. Každopádně překvapení roku, a chci co nejrychleji 2. sérii! ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak jo, po shlédnutí celé série musím uznat, že takovou šupu jsem nečekal, velké překvapení pro fandy původního Karate Kida, neskutečná nostalgie, která funguje naplno. Už se nemohu dočkat druhé série. I druhá série byla naprosto špičková, opět hodně nostalgie, vzpomínání a životních lekcí a ten konec, neskutečně se těším na třetí řadu, to bude brutálka :) Třetí sérka brnkala na notu nostalgie ještě více než předešlé, je to fakt pecka :) 4 série opět parádička, opět brnká na 80/90, Krvavý sport, hudba z Rockyho, flashbacky, jsem zvědav s čím přijdou do pětky :) Pátá série opět bravurní, stála se tu laťku drží a brnkají na nostalgii naprosto famózně :) ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší a najzábavnejší tínedžerský seriál široko-ďaleko. Celé to je optimisticky ladené a všetko naokolo proste funguje, či už toľko omieľaná nostalgia, postavy, alebo dej. Ešte aj karate scény sú 80-tkovo predpotopné presne tak, ako vo filme. A je zaujímavé sa na to pozrieť Johnnyho očami, ako sa vraví, každá minca má dve strany a tu to platí dvojnásobne. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani by mě nenapadlo, že se zrovna k tomuhle dostanu. Předlohu vůbec neznám, a tak jsem moc nevěděl, do čeho jdu. Je hezké vidět, že se dá nějaká legenda z 80. let po takové době oprášit a pozvednout na vyšší úroveň. Dost to klade důraz na nostalgii, ale díky flashbackům se v tom dá orientovat i bez znalosti předlohy. Hlavním hrdinou je Johhny, který je bývalý karate šampion v životě se mu moc nedaří. Rozhodne se s tím něco udělat a otevře si dódžó pro začínající zápasníky. To naštve jeho celoživotního rivala Daniela a věci se začnou komplikovat. Časem se to dost rozjede. S dalšími sériemi to získává grády a bitky jsou čím dál lepší. Postavy mění strany a dojde k hodně zvratům. Jedním z nich je bývalý Johnnyho sensei Kreese, který v tom dost zamíchá. Rozhodně se mi to líbí a budu se těšit na další sérii. "Vy jste ten chlap z reklamy na bonsaje." :D ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

Čert vem nostalgii, už původní film je pěkná blbost: místní otloukánek se za pomoci legračního pidimužíka naučí rvát, získá holku svého srdce a v turnajovém závěru vystřihne jestřába, nebo kudlanku (nevím jak se ten kop jmenuje). Zíííív. Chce to odvahu po tolika letech nějak smysluplně navazovat, kór s herectvím úrovně Caspera van Diena (u holek level Denise Richards) za směšný budget a vlastně i celá ta ´looser z úplného dna čerstvě nalezenou vnitřní silou ke štěstí spěje´ zápletka zrovna originalitou neoplývá. A světe div se, všemu -i mě- navzdory to funguje (!) stále mi teda nejde na rozum, že jsou lidi co takhle uctvívají Karate Kid ale právě ta nadšenost pro věc čiší z každého dialogu, záběru a gest herců (neherců i úplných polen). Možná zkusím i druhou sezonu. ()

Galerie (933)

Zajímavosti (32)

  • Seriál se natáčel z větší částí v Los Angeles a na identických místech jako původní film Karate Kid (1984). (UncleMorty)
  • Když Johnny (William Zabka) popíjí v baru pivo a povídá si s Kreesem (Martin Kove), je vidět, že než se Kreese rozloučí, dopije svoji whiskey. Hned v dalším záběru, když odchází, je vidět jeho sklenice jako nedopitá. (BaronDevil)

Související novinky

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama