Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2024), 34 h 9 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Recenze uživatele SpaceOdyseus k tomuto seriálu (9)

Cobra Kai (2018) 

Paradni ctyri hvezdy za neocekavany throwback do destvi, ktery genialne balancuje nostalgicky pohled na stary dej a mladou krev. Moc se tesim na druhou serii! ()

Degenerovaný machr (2018) (S01E01) 

Na Karate Kidovi jsem vyrostl, tak jsem prirozene k pokracovani po triceti letech pristupoval s velkymi obavami. Jaky neverici Tomas jsem ale byl. Podivat se na cely stary konfilkt z druhe strany byl genialni napad. Postava, ktera v osmdesatkach byla proste jen zly sablonovity zaporak, aby se mel kladas s kym prat, ma najednou opravdovou hloubku? A to cele na prijemne nostalgicke vlne, ktera vubec nepusobi na silu? Ano, prosim! ()

Udeř první (2018) (S01E02) 

Tak teenageri me zatim nezajimaji tolik jako ustredni dvojka. Ale setkani starych znamych v doju bylo temer az na husinu. ()

Kostlivec (2018) (S01E03) 

Vypada to, ze konflikt mezi starymi znamymi bude eskalovat pomalu, prece jen se musime venovat novym mladym postavam. Coz je fajn, ale vic me zajimaji starci s jejich demony, ne instagramove krivdy. ()

Cobra Kai neumírá (2018) (S01E04) 

To byl ale emocni rollercoaster. Sice tu mame trosku brakovejsi a ocekavane twistiky, ale stale je to prijemne retro-zabavne a na konci byl fajn cliffhangerik. ()

Protiváha (2018) (S01E05) 

Konecne tu mame treninkovou montaz a bitku a Daniela v kimonu. Nostalgie level 3000! ()

Houf (2018) (S01E06) 

Ustredni konflikt se nam zamotava a presouva na drobotinu a ja se moc tesim, jak vygraduje za chvilku na konci serie. ()

Jiní, a přece stejní (2018) (S01E09) 

Bohuzel se nam romanticka linka zamota debilne serii nedorozumeni a nekomunikace, jen aby bylo ke konci vic drama. ()

Slitování (2018) (S01E10) 

Konecne tu mame turnaj. Co se tyce akce neni nejak extra vymazleny ale jako katarze postav a vytezeni predeslych deviti dilu funguje vic nez dobre. A ten uplny konec? Ten je super. ()

Související novinky

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama