Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (79)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $39,282,227Tržby Celosvetovo $72,282,227▐ Ako taká oddychovka s nestarnúcou Jennifer Lopez môže byť. /55%/ ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V podstatě by se dalo říct, že je to strašný film. A vlastně si za to můžu tak trochu sama. Že by totiž JLo byla zárukou kvalitní kinematografie se říct prostě nedá. Ale víte jak, není dobrý mít předsudky. A tak jsem to zkusila. A nebýt té nejšílenější "zápletky" s jakou v podstatě bezdůvodně zhruba v polovině filmu přišli, asi bych si řekla, že se to dalo. Takhle ale přemýšlím, jestli do scénáře omylem nevniklo osmileté dítě. Jinak je pro mě tenhle "nápad" nepochopitelnou záhadou. 1,5* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych se nějakým kouzlem dostat do tohoto filmu. Nejdřív bych propustil všechny zaměstnance Franklin & Clarke a natřel jim držku indulonou. Nebo klidně naopak. Záleží, kvůli čemu by hysterčili víc. Podnikavou dívku JLo bych nakopnul de jejího sexy zadku za stále stejné herecké kreace a jejímu partnerovi oholil ten úlisný knír. Té nechutné kamarádce s napuchlými rty bych s chutí dopřál waterboarding s kanystrem bílého vína a zeptal se Treata Williamse, jestli si kvůli své přítomnosti tady trhá vlasy. A na samém konci, snad by se Batman nedíval, zase nakopnul JLo za ty nakydaná moudra. Teda hned poté, co bych si od pusy otřel vlastní zvratky.. Možná ta recenze působí trochu vyšinutě, ale to oni ze mě udělali.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Okey, okey. Bol som pripravený na horšie. Nemôžem povedať, že by som bol vyslovene otrávený, ale dalo sa z toho vyťažiť viac. Ale načo sa snažiť, keď všetci vieme, že toto divák (diváčka) chce. Ono to pri tomto type filmov asi ani inak nebude. Chalani vypnú mozog pri oldschoolových béčkových akčných jednohubkách, baby zas pri tomto type rom-comu. Pokiaľ viac nečakáte, nebudete si od úvodných tituliek aspoň obhryzávať nechty. Ja som sa dokonca párkrát zasmial, takže palec hore. Inak je to typický nalinajkovaný príbeh, J-Lo ale v pohode, ostatní herci tiež fajn, pomohla tomu dobrá hudba a neokukané prostredie. 50%. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, jak moc mi byl tento film volný. Humor založený na pádech na hlavu i když to asi byly ty lepší části, jelikož když nikdo nikde nepadal tak dostali prostor nesympatické postavy jako ta asiatka s vědcem, což bylo naprosto příšerné. Co se týče nějakého příběhu tak vše co se ve filmu odehrálo bylo předvídatelné a nevnuklo divákovi ani špetku emocí. Otravný film a ztráta času. 10% ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Úplně neškodná blbost, u které se mi sice protočily oči ve chvíli, když se tvůrci vytasili z twistem jak z telenovely, ale po náročném pracovním týdnu se u toho hezky vypíná hlava. Takže nejděsivější je asi jen fakt, že si člověk uvědomí jak stárne. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa nestalo nič zasadne za tých dvadsať minút čo som uprostred prespal, tak to viac ako na dve hviezdičky nevytiahnem. 50% - 2* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To je těžký, když má ve filmu půlka lidí botox. Já nejsem nájemník domova seniorů, abych byl zvyklej na šišlání spolubydly, takže byly tady pasáže, kdy jsem v tom kině byl úplně zbytečnej. Aspoň ale vím, jak se cejtí tenhle film, protože chudák vzniknul jen proto, aby nám Jennifer ukázala, že ještě unosí úplý šaty. Gratuluju. (Vancouver, Kanada) P.S. Redyxi jedničko z Jablonce, jsem rád, že tě neznám. Snad se to nikdy nezmění. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez filmu prospěla, zaštítila jej produkcí i slibným songem. S čím dalším ale měl její projekt přijít, to už jasné není. Scénář je zhusta "televizních" kvalit a hlavní hrdinku nestaví zrovna do dobrého světla. Maya má být/ je sympatická a dobrotivá, ačkoliv se ke své prestižní práci v kosmetické firmě dostala nečestným způsobem a v mládí se zřekla svého dítěte. Vanessa Hudgens zde není nasazena jen tak = SPOILER jak prdel Jennifer/dozvídáme se, že Vanessa, která také pracuje ve firmě, byla adoptovaná a ve skutečnosti je dcerou Mayi = konec SPOILERU. Nejvíce iritující byl monotonní průběh filmu a také to, jak si to celé libovalo ve své průměrnosti, což u jména režiséra Peter Segal dříve nebývalo zvykem. Kromě hlavní hvězdy nikdo nedělal nic pro to, aby film odlepil od průměru. Kdo čekal třeskutou komedii, nepochodí. Jennifer zde jednou legračně klopýtne, vyskytuje se zde ještě žena, co má strach z výšek. Na gagy je to proklatě chudé. Náznak sociálního dramatu mně přišel celkem nepatřičný, Segal není režisérem, který by chtěl na něčem takovém stavět, a skoro to vypadalo, že (mu z té svěží padesátnice) staví. Naštěstí se to do nudy úplně nepropadlo. Podvodnice, kterou naše hrdinka v podstatě je, je hodně oblíbená, takže když by to na ni náhodou náhle celé prasklo, je jistota, že jí žádný postih nehrozí. Jennifer má ženské přednosti, firmu postavila na nohy a celkově je celý film tak hodná, že i kdyby všechny zavraždila, pořád jí to projde. Je otázkou, nakolik se režisér podřídil JLO, já bych řekl, že značně. Chtěla mít film jen pro sebe a tak to také je. 6/10 ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vlastně vůbec netuším za co 3 hvězdičky. Celý film je nadmíru otravný. Hlavní hrdinka, knír přítele hlavní hrdinky, námět, knír přítele hlavní hrdinky, nejlepší kamarádky hlavní hrdinky, opětovné shledání matky a dcery, knír přítele hlavní hrdinky, Jennifer Lopez, ošklivá Vanessa, prostředí, ten knír, prostě všechno je to nadmíru otravný, ale vlastně mě to neotravovalo. Šla jsem na film s Jennifer Lopez, tak přece nebudu překvapená, že to není na Oskára. Vyškrtla bych celé to shledání matky a dcery, protože to bylo ze všech těch otravných věcí nejotravnější, oholila kníra přítele hlavní hrdinky a víc se soustředila na fakt, že Májka si přivlastnila cizí identitu, protože to mohla být švanda. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Second Act" je v jadre celkom okey, no nejde o film, ktorý by som mohol ohodnotiť ako inovatívny alebo kreatívny. Videli sme to miliónkrát, vieme odhadnúť všetko čo sa udeje a poznáme všetky udalosti. Je tu možno jedna výnimka, no to je asi tak všetko.V takom prípade by mali byť aspoň postavy dostatočne dobré na to, aby sme dokázali film pozerať. A myslím si, že nie sú najhoršie. Aspoň teda väčšina. Jennifer Lopez je okey. Neponúka toho moc, ale nie je otravná. S výnimkou jednej scénky, kde to vyzeralo, ako keby sme sa z filmu presunuli do hudobného klipu je v pohode. Jej kamošky sú typickou ukážkou amerického filmu, kde majú tvoriť komédiu. Nie sú nejako otravné, no moc z toho z nich nedostaneme. Nemuseli by vo filme byť a o moc by sme neprišli. Vanessa Hudgens je najprv dosť otravná a vyzerá ako Mortiša. Postupne však ukáže, že vie byť aj viac civilná a je okey. A potom tu máme ešte dve nové asistentky JLo. Ariana je celkom vtipná a má šarm. A má svoje momentky. Na druhú stranu Hildy... to je trošku iná story. Jej hlas je otravný, jej dialógy ma nebavia a celkovo je vysoko predvídateľné kam sa jej postava posunie. A to je aj celkový problém tejto story. Je vysoko predvídateľná. Vieme všetko čo sa stane, kedy sa to stane a možno iba je tu jedno prekvapenie v tom ako sa to stane. Čo sa humoru týka, tak v pohode, no s výnimkou jednej scénky, kde máme dialógy v mandarínčine tu nemám moc čo pochváliť. Ale nie je tu nič, čo by bolo vysoko otravné alebo stupídne. Vidím to ako film na jedno pozretie. Ak vám to stačí tak si to čeknite. Ale nič výnimočné v tom nehľadajte. Hodnotenie: C+ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento scenár akiste vypadol z priečinka "nezrealizované scenáre", pani upratovačka ho zdvihla, položila na nesprávne miesto a oni podľa neho natočili film. Ak vypneš mozog, tak si asi aj oddýchneš. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dvouma galónama mejkapu ty vrásky nezakreješ Lopezová. Stupidní komedie. Humorem se vracíme asi zpátky do roku  2003. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychovka, která spadá spíše do kategorie "lepší než jsem čekal." Protože JLo přeci jen zárukou filmové kvality není. Je to komedie, ze které mohlo být mnohem více, a která se bohužel ubírá spíše línou a komfortní cestou, než aby nějak riskovala. Je prostě jenom OK. Jediná věc, která mi vadí je dějová linka adopce, která je pro celý film až zbytečná a dělá jej ještě méně uvěřitelným, než je už tak. 50% ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Žánrově trošku nadprůměrná, i když laciná podívaná. Jednoduchá komedie ve které opravdu o něco jde. Lopez stále ještě umí hrát a i vypadat dobře. Vyklubalo se z toho něco jiného, než jsem čekala. Příjemný výlet do kina. 3* ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nevím sice, která vyšší moc zasáhla, ale jsem jí neskonale vděčná, protože jsem málem na tohle šla do kina. Trailer vypadal sice celkem zajímavě, ale jaká plytká slátaninka se z toho vyklubala mě překvapilo. Myslela jsem, že se bude jednat spíše o budování kariéry jedné osudem a finančně postižené sexy paní, která neměla možnost vystudovat jednu z Amerických prestižních škol tolik potřebných k tomu, aby nemusela někde na ulici prodávat párek v rohlíku. A navíc jsem doufala, že při této příležitosti klofne nějakého zámožného fešáka (přání mé romantické duše). A já se místo toho dostala do příběhu, kde úplně z haluze potká svoji dceru, kterou odložila ještě jako mimino, a která je náhodou i adoptovanou dcerou majitele firmy, který ji na základě lživých informací o jejím vzdělání přijal. Sory, většinou vulgarismy v komentu nepoužívám, ale neposrali byste se z toho? A jelikož chlapa měla už od začátku filmu, sice nic moc, ale měla, tak mi bylo hned jasný, že mé druhé přání splněno nebude. Nehledě na to, že to je nejspíš poprvé, co jsem slyšela mluvit Lopez bez dabingu.....a není to pěkný. No a navíc její dceru hraje Vanessa Hudgens. A tohle stvoření je vždycky ve filmu jako pěst na oko. Neuměla hrát v Muzikálu na střední a neumí hrát ani teď. Jen ťulpas by ji obsadil do role. No chtěla jsem dát původně 3 hvězdy, ale jak tady čtu to svoje rozhořčení, tak skončím nakonec na dvou. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

JLo táhne na 50 a bez školy očividně na klidnou práci v kanclu nedosáhne, i když má pocit, že je díky zkušenosti v práci dobrá a vyžere si akorát dělnické ponížení v americkém Lidlu od VŠ blba. Proto syn její kámošky vymyslí šílený plán zpadělat její CV, praxi a školu, aby jí nacpal do nějaké lepší práce a ouha, telefon zazvoní. Tato zápletka mě velmi oslovila, protože jsem zrovna v  období, kdy prožívám s bolestmi updatování životopisu a vytváření LinkedIn profilu a těšil jsem se na blbou komedii s Lopezovou. Potenciál to jistě mělo (hlášky jsou občas slušné a vrchol filmu je tlumočení mandarínštiny), ale tvůrcům žánr komedie nestačil, přidala se romanticko-vztahokrachující linie a naprosto bizarní zvrat jak z telenovely, který má na svědomí tak čtvrtinu neveselé stopáže zavánějící patosem. JLo obličej začíná připomínat zakonzervovanou starou Bohdalku, ale nějak to nekazí, klasicky odškrtá svou misi zazpívat, zatancovat latinu a předvést svůj slavný zadek v šatech, takže se ta vážná část dá přežít. ()

Reklama

Reklama