Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Celkom obycajny film, aky my zeny potrebujeme raz za cas vidiet...fajn oddychovka...uplne predvidatelne, neoriginalne, nerealne ba priam az rozpravkove a predsa sa dalo na to pozerat...hoci mohlo to byt vtipnejsie a romantickejsie. Necakajte blaznivu komediu. O zenach, pre zeny...Jennifer Lopez ma stastie, ze takmer v 50ke moze hrat styridsiatnicku :-). Bonus, krasne zabery New York City. 60%. ()

mr.cartman 

všechny recenze uživatele

Mě se tedy film líbil, také možná vzhledem k aktuálnímu výběru filmů, který byl toho času za vyližkapsu. Děj je sice trochu předvídatelný a naivní, ale jsou tam určitě části, které se moc povedly a člověk se opravdu zasměje. Chvíli mi to připomínalo film Ďábel nosí Pradu, aspoň teda ze začátku. Znovu bych nešel, ale rozhodně nelituji, že jsem film viděl. ()

Reklama

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, jak moc mi byl tento film volný. Humor založený na pádech na hlavu i když to asi byly ty lepší části, jelikož když nikdo nikde nepadal tak dostali prostor nesympatické postavy jako ta asiatka s vědcem, což bylo naprosto příšerné. Co se týče nějakého příběhu tak vše co se ve filmu odehrálo bylo předvídatelné a nevnuklo divákovi ani špetku emocí. Otravný film a ztráta času. 10% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Peter Segal vie natočiť aj lepšie filmy. Nehovorím, že samotný základ („papier“ vs. „prax“) nie je dobrý (aj keď podobné veci sme už videli), ale celkovo mi to príde príliš idealizované. Vtipné momenty nefungujú tak akoby mali. P.S.: J. Lopez blízko u „piatej X“ vypadá skvele. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Film to nebyl špatný, no čekala jsem od něj něco jiného, něco mnohem jiného. Pro mě se však začal ubírat velice zajímavými směry, nechyběl mu spád a ani příběh nebyl úplně k zahození. Člověk je svědkem proměn a také toho, že i když je něco založeno na obrovské lži, může z toho vzejít něco dobrého. Nemusíte mít milion titulů, stačí, když svému oboru rozumíte. Pokud jdete za svým cílem, můžete to dokázat, stačí přijít s nápadem a věřit si. Těch několik dějových linek, které se prolínaly, práce, produkt a ještě něco navíc, co však nebudu prozrazovat, se skvěle doplňovaly. A ani konec se nezdál na první pohled příliš uspěchaný. Na plný počet hvězdiček to není, ale něco na něm bylo, proto jsem se rozhodla hodnotit jej nadprůměrně. Neokoukanost a několik zápletek v jednom tomu jedině dopomohly. Doporučení se i tentokrát zdržím, stejně nikoho nepřiměju ani nezastavím, když se bude chtít nebo opakem nebude chtít podívat. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Obchod se slevami, kde Maya (Jennifer Lopez) pracuje, byl natočen v Queens Food Bazaar, 24hodinovém obchodě, který nebyl pro natáčení uzavřen. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 23. října do 15. prosince 2017 v New Yorku. (ČSFD)
  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)

Reklama

Reklama