Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pes Max je právě v pubertě a kromě obvyklých potíží tohoto věku ho pronásledují noční můry o tom, že by se jednou mohl podobat svému otci. Situace je o to horší, když se o něj začíná zajímat spolužačka Roxana. Zatímco se jeho spolužáci chystají na večírek ke Stacey, aby mohli v přímém přenosu sledovat koncert jejich idolu, rockového zpěváka Megavolťáka, Goofy oznámí svému synovi, že pojedou tábořit k Jezeru osudu. Když se Maxovi nepodaří otci nápad rozmluvit, namluví spolužákům, že jedou do Los Angeles na Megavolťákův koncert, se kterým prý Goofy kdysi hrál. Po prvním neradostném dni napadne Maxe přemalovat dědečkovu mapu tak, aby je přivedla do Los Angeles. Goofy sice zanedlouho zjistí pravdu, ale nic neřekne. Čeká, jestli se syn přizná sám. Během nebezpečné cesty, kdy jejich auto skončí v peřejích, se Max s otcem konečně sblíží a prozradí mu, že lhal kvůli Roxaně. Goofy navrhne, aby tedy jeli na koncert do Los Angeles. Podaří se jim proniknout nejen na koncert, ale dokonce i na pódium? (TV Nova)

(více)

Recenze (59)

Cival 

všechny recenze uživatele

Sucha a a nedomrla Disneyovka, ktera co se tyce vtipnosti velmi vyrazne zaostava za svymi kumpany. Ale uplnej pruser to nastesti neni. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,348,597Tržby Celosvetovo $35,348,597║ Rozprávka o Goofym ma nikdy moc nebavila, rovnako ako tento film. /40%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že jsem ten film jako malej viděl, ale asi jsem se díval pouze na ten bezvadnej seriál. Má to sice debilní zápletku, ale u mě nostalgie funguje na plný obrátky, Goofy je boží! ... 70% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Postava nahlúpleho, poblázneného, nemotorného psiska, ktorý sa vo Goofy, sa zrodila v štúdiach spoločnosti Walt Disney Production v roku 1932. Čiže v dobe vzniku celovečerného filmu "Goofy na výlete" mal tento animovaný hrdina šesdesiat tri rokov. To je dôchodkový vek aj pre ľudí, nie to pre psa. Goofy mal byť už dávno zahrabaný niekde na cintoríne domácich zvierat . Namiesto toho ho Disneyovci umelo držia pri živote a snažia sa na ňom zarobiť ešte nejaký ten dolár. Lenže už to nefunguje. Goofy je starý a nudný a ten jeho pubertálny synek Max je maximálny trkvas. Treba ich oboch utratiť. * ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Goofy bere svého syna Maxe na výlet k jezeru, kam jezdíval jako dítě on se svým otcem. Ale Max kvůli tomu přijde o rande, a tak aby stoupl v očích své potencionální holky, řekne jí, že ho táta bere na koncert jejich hudbního idolu a je odhodlaný se na ten kocnert opravdu dostat... Vlastně je to hrozně primitivní a trochu hloupoučký animák. ALE je to animák mého dětství. Někdy ve svých osmi nebo devíti letech jsem to viděl poprvé a poté ještě mnohokrát a hodně jsem to miloval. Ten film znám vpodstatě téměř zpaměti, písničky z něj mám zaryté pod kůží a celkově jsem ten film hodně hltal. Takže když se mi nyní naskytla přílěžitost podívat se na něj ve svých 30 letech znovu, nezaváhal jsem a zjistil jsem, že pořád ještě mám ten film v podvědomí. Znovu jsem si to užíval, znovu ten čas příjemně plynul, znovu jsem si prozpěvoval jednotlivé písničky spolu s hlavními hrdiny. Takže už jen z nostalgie prosstě nemohu hodnotit méně než čtyřmi hvězdami, které také s radostí uděluji. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi moc líbil jako malému (pro Goofyho mám velkou slabost) a jsem si jist, že i teď bych se u toho smíchy za břicho popadal. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Klasická zápletka, kde figurují prudící syn a hodný, přitroublý otec, tentokrát v disneyovském podání. Film byl často zábavný, ale také neoriginální a předvídatelný... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Goofymu dávám 5. hvězdu především z nostalgie, protože jsem tenhle film miloval - ovšem ve svých 9 či 10 letech. A určitě se za to nestydím, protože právě pro tuto věkovou skupinu je film stvořený a toto uměl Disney vždy perfektně - ať už to je pouze komerční kalkul, tak mi je to srdečně jedno, mě to chytlo. A především je to jedna z nejopomíjenějších disneyovek. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nostalgia, nostalgia. Na Goofyho som úplne zabudol, pritom sa z tohoto obdobia detstva jedná o môj najvýraznejší kinozážitok. Spolu s Prasiatkom Babe. :) Sranda, že o dva roky neskôr už to bolo As Good as It Gets. Hodnotenie aby bolo. Určite si to nepozriem znovu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Film som videl prvýkrát keď som mal asi 8 rokov a v tom čase sa mi veľmi páčil. Keď sa na neho pozerám teraz, je to podľa mňa ešte lepší film než si pamätám. Páči sa mi vykreslenie vzťahu otca so synom, a ako neustále vedia prísť do konfliktu. A je tam podľa mňa veľa hĺbky by človek mohol čakať. Humor je tiež super, ale to je asi spôsobené faktom, že som mal rád Goofyho príbehy s jeho synom Maxom. Rovnako sa mi páčila aj muzika vo filme, a rovnako sa mi páči aj vzťah Maxa s Roxanou. K filmu sa môžem kedykoľvek vrátiť, videl som ho miliónkrát a myslím si, že ešte si ho určite ešte miliónkrát pozriem znovu.Hodnotenie: A ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější pohádka dětství. Ty časy, kdy jsem sledovala od rána do večera, žrala to, hmm, nezapomenutelné! :) ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Je to už pár let, co jsem tohle viděl v kině. Není to sice žádný zapamatovatelný zázrak, ale jak u Disnyho filmů bývá, razí si svou cestu jednoduchým poselstvím, které zde je o soudružnosti syna s otcem. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Moje soukromé guilty pleasure, zejména kvůli dětským vzpomínkám. Uznávám, že objektivně to na tři hvězdy není, ale já sám před sebou jít níže nemůžu =) Čedáááár. Úúúúúú. Čedarečeek ()

Džany 

všechny recenze uživatele

Pro mě vždycky Goofy na výletě bude filmem, na kterém jsem vyrůstal, který jsem viděl nespočetněkrát a který mi kdykoli dokázal zpravit náladu. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie dávam 4*, ako dieťa som totiž zbožňoval pozerať tento film na videokazete. V tom čase som tým bol úplne ohúrený, dnes ma príjemne prekvapilo, ako dobre u mňa táto rodinno-tínedžerská road-komédia s hudbou z 90tych rokov funguje. A vzhľadom k roku vzniku to ešte stále vyzerá výborne. (70%) ()

Reklama

Reklama