Reklama

Reklama

Hitlerův kruh zla


Hrdinové & Odpadlíci (E01)

(epizoda)
  • Česko Hrdinové a nežádoucí (více)
Velká Británie / Německo, 2017, 43 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Na spáleništích z první světové války si Němci vysnili spasitele a bohatého okultistu. Jedním z jeho prvních následovníků byl mladý idealista Rudolf Hess... Mladý, rádoby vojáček Heinrich Himmler vycítil šanci na prosazování svých šílených ideálů. Mytologické, rasové a biologické myšlenky probudily ohromný zájem a on je prosazoval s nesmírným zanícením. Temperamentní válečný hrdina Hermann Göring vycítil příležitost pro prosazování vlastních ambicí. Měl vlastní představu o Německu. Tato malá skupina hrdinů a nežádoucích se navzájem našla v období násilí a rozčarování poraženého národa. Jejich touha po odplatě je vedla ke spáchání největších zločinů v lidské historii. Tito muži začali s pouličními boji a nakonec, po pouhých patnácti letech, ovládali prakticky celou Evropu. Toto je příběh Hitlerových přisluhovačů. Závistivých, po moci prahnoucích, bezskrupulózních patolízalů, kteří vytvořili monstrum a podporovali nejbrutálnější násilí páchané Třetí říší. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako to celé vzrástlo. Ako existovala doba, kedy bolo na výber len z dvoch šialených smerov a demokracia hynula, lebo nedokázala občanom nič ponúknuť. Zároveň z obrázkov memento, ktorého si Herr Polfúz nevšimol. Keď bol Goering chudý, nacizmus začal rásť. Akonáhle neskôr stlustol, nacizmus začal padať. Toho si tí blbci nevšimli, že stačilo len Hermannovi dávať menej Wurstu? ()

Daddko odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásna scéna je ako Rohm príde za svojím nadriadeným generálom v rozgajdanom huberťáku s vytrčeným pupkom a nazahlási sa. To sa asi starí, vydrilovaní Prušáci v hrobe obracajú. Urobiť z Dietricha Eckarta tútora Adolfa je chobotina, ten bol už vo Viedni nasiaknutý antisemitizmom ako špongia....atď.  Jasná jednosmerka amaterizmu treťoligových UK režisérov. Fuck it, jeden diel bohate stačil. ()

Reklama

Reklama