Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Sandler to tentokrát zkouší trošku akčněji a vychází mu to! Nejde o špičkovou komedii, ale o pohodový, lehčí nadprůměr, který se na Sandlerovy poměry drží celkem na uzdě a nezásobuje nás nechutnými, pubertálními vtipy v příliš velké míře. Námět je rozehrán solidně a nabízí Sandlerovi a Spadovi dobrou výchozí pozici pro využití jejich komediálních talentů. Chvílemi dojde nečekaně i na vážnější momenty, které i přes určitou absurdnost působí celkem uvěřitelně a dávají snímku určitou hloubku, kterou sice nepotřeboval, ale nijak mu ani neškodí. Sandler už nám naservíroval lepší snímky, ale pro jeho fandy bude The Do Over i tak dobrou zábavou. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ty vole...Bože vole... dej Sandlerovi rakovinu a vymyslí táááááákovouhle píčovinu. Spoiler. Sorry. Tak už se nezlob! Tedy přesto, že si vybral zvláštní nosné téma a logiku nechal krutě vyprstěnou spinkat doma na gauči, dokázal do děje našroubovat řadu svých typických krávovinek. Za tři s přivřeným okem. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přepálený "krimi-špionážní" příběh o komplotu kolem léku na rakovinu se sice v druhé polovině notně zadýchával, ale aspoň tu nějaký "smysluplný" vůbec byl. Sandler se Spadem nehráli žádné neschopy a blby, jejich obyčejní lůzři chytající za pačesy nový život dokonce působili sympaticky kamarádsky a rozhodně. Jestli mysleli filmaři vážně i dojímavé rodinné momenty, to netuším, ale svým typicky vulgárním, homofobním humorem překračovali čáru trapné nechutnosti jen sporadicky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka by se dala označit z fleku za zdařilou Sanlerovku. Dokud naši dva kamarádi bezmyšlenkovitě blbnou, spokojenost. Jenže film má větší ambice než ukazovat péra, kozy na moři nebo kopat fotříky do břicha. Což je bohužel škoda. Druhá polovina je mnohem vážnější a filmu to samozřejmě neprospívá. Spade není zase tak špatnej komediální herec jak jsem si myslel a Sandler když chce dokáže zahrát solidního Macho. Speciální dík ale patří opět krásné Paule Patton a hlavně v menší roli opět skvělému Guzmánovi. Když bych si někdy mohl natočit film, chci ho tam samozřejmě mít. 60% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

U komentáře Vraždy na jachtě (Murder Mystery) jsem napsal něco ve stylu „Adam Sandler žije“…..a to jsem ještě netušil, že se vrátím nazpět časem a budu mít tu čest s touhle bizardní jízdou na skluzavce. Adam Sandler už živí byl. Tohle mne tedy bavilo. Jednou nohou na šlupce od banánu, ale furt ve střehu. Došlo i na pár klasických laciností (co taky čekat od kolaborace Sandler-Spade), které bych klidně oželel, ale jinak oddechovka za dva zlatý a topůrko za tolar. Má to humor, má to spád, má to nadhled ale zároveň i podařenou zápletku. Já vím, že se tady vyskytuje armáda uživatelů, kterým Sandlerův humor nesedí (i já se mezi ně občas počítám), ale tohle do mne perte po tlakem. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama