Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Recenze (91)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak dneska už po druhý se tady s kolegy neshodnu. Od začátku na mně dýchla neskutečná pohoda, sandlerův humor jel na výbornou a pokračovat film v podobným duchu až do konce dám suvereně pět hvězd. Bohužel někdy od půlky se nám do komedie vmísí krimínální linka, která dost zbrzdila vtip a vymázavala pohodu z filmu. Nechat ty dva dělat klaiscký životní píčoviny v Porto Ricu byl by to super nášup i tak se jedná o svěží vánek vtipu made in Adam. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se svojí produkční společností spojil síly s Netflixem a natáčí ve spolupráci jeden film za druhým. Nevím, jestli mu to vlilo novou energii do žil, ale od spojení točí jednu bláznivou komedii vedle druhé. A i když je to všechno na jedno brdo, pořád na jeho filmy hrozně rád koukám. Sice už se dlouho nestalo, aby některá z jeho komedií byla víc výrazná, než ostatní, ale ten solidní komediální (a sem tam i fekální) standard si to prostě udržuje. Takže jestli máte Adamův humr rádi, tak tady je to totální klasika se vším všudy. Sem tam hrozná prdel, sem tam trošku vopruz, ale celkově vzato totální pohoda, která mi z celého amerického komediálního univerza v současnosti sedí asi nejvíc. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zápletka byla naprosto šílená, ale byla tam spousta fakt vtipnejch situací. Baví mě jak Sandler v tadytěch komediích dělá nezřízený píčoviny. Mučení chlápka hlavou ve svěráku á la Casino, nebo perverzní německej gymnasta mi fakt utkví. A Paula Patton je tu neuvěřitelně sexy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tak 3 hvězdy. Sandler a Spade je sice povedená dvojice a najde se zde pár míst k zasmání, ale celkově je film docela nuda a hlavně působí levně až lacinně, což může lec koho odpudit. Spíš nedoporučuji 50% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená slátanina, která se z komedie, kde pot z koulí tlustého portorikánce přistane na tváři hlavního hrdiny, promění v tklivý snímek o rodině a léčbě rakoviny. Skvělé hlášky a výborný Sandler. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná komedie? No ani mi to tak nepřišlo, spíš takové podbízivé odlehčené drama s kriminální zápletkou od Adama Sandlera. Scénář je děravý až hanba, občasné dějové nelogičnosti dávají trošku smysl, když na ně postavy sami poukážou, ovšem vlastně to nevadí, buď se člověk začne nudit na začátku, nebo už vůbec. 2. netflixovský zářez zažehnán. Snad to příště bude vtipnější...7/10 ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ty vole...Bože vole... dej Sandlerovi rakovinu a vymyslí táááááákovouhle píčovinu. Spoiler. Sorry. Tak už se nezlob! Tedy přesto, že si vybral zvláštní nosné téma a logiku nechal krutě vyprstěnou spinkat doma na gauči, dokázal do děje našroubovat řadu svých typických krávovinek. Za tři s přivřeným okem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka by se dala označit z fleku za zdařilou Sanlerovku. Dokud naši dva kamarádi bezmyšlenkovitě blbnou, spokojenost. Jenže film má větší ambice než ukazovat péra, kozy na moři nebo kopat fotříky do břicha. Což je bohužel škoda. Druhá polovina je mnohem vážnější a filmu to samozřejmě neprospívá. Spade není zase tak špatnej komediální herec jak jsem si myslel a Sandler když chce dokáže zahrát solidního Macho. Speciální dík ale patří opět krásné Paule Patton a hlavně v menší roli opět skvělému Guzmánovi. Když bych si někdy mohl natočit film, chci ho tam samozřejmě mít. 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek za dvě hvezdy a konec za čtyři, takže průměr. Začátek mě moc nenadchl, vtípky nebyly úplně to pravé ořechové, ale postupem času, když jsem se do toho dostával mě to začalo bavit a začlo to dávat konečně smysl. Film působí občas laciněji - to je škoda. Objevují se tu často úchylné situace, ale jen některé jsou vtipné, ale nakonec je vám to jedno. Konec se vyvedl. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná "Sandlerovka". V mých očích to trochu víc sráží přemíra oplzlýho, místy až fekálního, humoru. S tím prostě tradičně mívám problém. A je to škoda, protože jinak si film udržoval po celou dobu opravdu žertovnou náladu a některý pasáže byly fakt povedený, jako ta na jachtě ze začátku filmu nebo ženská bitka v závěru. Nakonec bych rád zmínil, že jako správnýho filantropa, dobrodince a vůbec dobrýho a dokonalýho člověka, mě mrzí, že to není film podle skutečný události, protože ten lék už bychom opravdu sakra potřebovali. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem si, že to nebude mít žádný větší význam, nicméně to jsem se spletla. Od Sandlera bych čekala jen primitivní americkou komedii, ale tohle bylo o trochu lepší než jsem předpokládala. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou to se Sandlerem jde z kopce. Poslední Supr komedie Thats my boy a od ty doby nic moc... tady sem se zasmál fakt jenom párkrát. Ať se vrátí k Dugenovi. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na Sandlera z posledného desaťročia je to dobrá až veľmi dobrá komédia, hoci pri tom presexualizovaní všetkého sa tu dočkáme situácií, ktoré sú aj za hranicou vkusu. Napríklad keď ženská kláti dildom muža do zadku, mne to vtipné nepríde. Ale keď si uvedomíme, kto to režíroval a kto to napísal nič iné (a lepšie) sme čakať ani nemohli. Inak sa tu Sandler miestami podobal na Joža Ráža v tridsiatke, až som si myslel, že pozerám Rabaku. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi nejsilnějším pocitem je, že zklamání z tragického The Ridiculous 6 je zapomenuto. Taky mě těšilo, že se Sandler po delší sérii vykašlal na nějaké echt rodinné hodnoty a věnoval se tentokrát individuální krizi středního věku. I když i ta rodina tu občas vykoukne. Faktem je, že Sandler měkne, ale tady si udržuje hladinu humoru na příjemné výši. Dvojka se Spadem mu sedla, klidně bych dal nějaké pokračování. Guzmán tradičně nakládá (prakticky až doslova), NIck Swardson konečně v roli, v níž jsem ho málem nepoznal a pořád se mi nechce věřit, že to byl opravdu on. Mrzela mě slabší ženská účast (Sandler si vždycky dosadil nějakou známou micinu, tady nic - ale pěkné byly, to zase jo). Pobavil mě lehoučký odkaz/vzpomínka na um Zohana. Pořád ještě příjemná sandlerovka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná sandlerovka, která může vsázet snad jen sexy Paulu Patton a relativně slušný závěr. Ale jinak je to bez vtipu, podprůměrně zahrané a nesmyslně dlouhé. Brill sice není nějaký extra kumštýř, ale na kontě má určitě lepší kousky. 25% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Z počátku mě film vážně bavil, ale v půlce se to zlomilo a z komedie  je rázem detektivní hluboké drama. A tím hluboké myslím, že tam je sex a drama protože je tam příběhový twist, co nečekáte. A detektivní? Inu i toho pátrání se diváci dočkají. Za mě tím, že mám rád Sandlera a jeho humor a partu oblíbených herců, tak jsem si film i docela užil. A stále to vnímám jako podprůměrnou zábavu. (45 %) ()

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama