Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepříliš úspěšný investiční bankéř Jeff (Jason Ritter) a jeho nevázaná sestra Marla (Emmanuelle Chriqui), která holduje večírkům, jsou dva Newyorčani, jež byli pozváni svým bohatým otcem Edem na jeho krásnou novou chatu v severním Ontariu. Jeff a Marla s hrůzou zjistí, že se Ed (James Brolin) hodlá oženit s Sherry (Christine Lahti). Sherry má tři děti se třemi různými muži a Jeff i Marla jsou tudíž přesvědčeni, že si Eda bere jenom pro peníze. Jen co Jeff s Marlou dorazí do domu u jezera a poznají svou budoucí nevlastní rodinu, všechno začne jít od desíti k pěti – zvlášť poté, co jim Ed a Sherry oznámí, že plánují další přírůstek do rodiny. Jeff a Marla si uvědomí, že se jejich šance zdědit lví podíl otcova bohatství rázem rozplynula. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To si takhle dáme dohromady pár herců. Nějaký neznámý novoty, k tomu pár zarputilejch pardálů a všechno to vhodíme do jedné hodně neortodoxní rodiny, která je všechno možné, jen ne normální. A i když se to tváří hodně průměrně, tak sem tam tenhle film nabídl nějakou hlášku. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že zde jsou mnohá vtipná místa jako třeba když při vykreslování charakterů party v divočině řekne městská fiflena "Poznala jsem Davea v baru, takže kdo tvrdí, že se v opilosti láska nedá najít, plete se. Moje oblíbený zvíře je prasátko, protože je růžové. Oblíbený pořad Když hvězdy tančí a taky věřím v zákon přitažlivosti a v sílu úmyslu.". Možná by místo filmu stačilo divadelní představení. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to o tom, jak si starý otec rodiny opatří novou ženu a teď se jejich děti a partneři poprvé sjedou na společný víkend. Asi to mělo bejt vtipný, jenže ono nějak není. To nejsou moc reálný lidi, spíš prvoplánový postavičky. Což by třeba u bláznivé komedie nevadilo. Tady to vadí. Ani jednou jsem se u filmu nezasmál nahlas. A po hodině jsem to vzdal a vypnul. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nakonec to bylo lepší a zajímavější, než jsem čekal. Takové trošku modernější pojetí rodinného tématu, o tom, že rodina je možná (nebo může být) více stav mysli než něco založené na fyzických/reálných/hmatatelných základech(důkazech (nebo sakra nevím jak to vyjádřit. Takové trošku (ano, možná idealistické) popření hesla - krev není voda. Co když ale na tomhle moc nemusí sejít? 3.5* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z celkového hľadiska slabší podpriemer. To, čo by malo byť vážne nie je brané vážne a naopak, čo by mala byť „komédia“, tak to nie je dostatočne „vtipné“. Z hereckej stránky priemer bez výraznejších výkonov. PS: „Co je heslo?“ „Bruce Lee“ Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

Reklama