Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bankovní loupeži utrpěl vůdce gangu lupičů ztrátu paměti a skončil v psychiatrické léčebně pro zločince. Když se mu po mnoha letech podaří utéct, vydává se po stopě milionů dolarů, které po loupeži ukryl. V patách mu ale je neúnavný detektiv. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že po Plánu útěku 2 už nebude kam klesat, ale ta režijní partička, která své neumětelské pařáty v posledních letech obtočila okolo kariéry Bruce Willise (a jejich záběr se evidentně rozrůstá), pokaždé umí překvapit. Willis už byl asi málo, tak došlo na Stalloneho. Jistě, nelze céčkovým režisérům vyčítat to, že jim akční veteráni do filmů takhle lezou (bezpochyby nemají pistoli u hlavy, když podepisují kontrakty na "5 mega za 10 minut"). Ale proboha, kdo má zapotřebí točit podobné zhůvěřilosti? Backtrace už ani není ani to dno, tady někdo ještě hodně zapracoval lopatou. Režie nula, v celém filmu asi čtyři lokace, k tomu dvě auta a příběh, který by vystačil na 20 minut. Hotová smrtonosná past na fanoušky. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Neškodný akčňák, ktorého dej treba okamžite načarbať bokom, lebo vyfučí z hlavy tak rýchlo ako sa podarilo hlavnej postave zabudnúť, kamže to schovala tých 30 miliónov. Film sám o sebe ale odpadom nebol, dokonca viac držal pozornosť v pasážach, kde sa nestrieľalo, tobôž iba aplikovalo sérum na rozpamätúvanie sa a následne pátralo po dolároch. Odkiaľ sa k zázračnému lieku dostali, alebo čo viedlo Sylvestra k tomu, že na konci konal ako konal sa už nepotrebujem, alebo nechcem zamýšľať. Možno tak zamrzí len prítomnosť samotného Stallona, ktorý kývol na postavu plochšiu než zemeguľa za starých čias a ktorú mohol stvárniť ktokoľvek iný vo veku 40+. Ale to by zas Backtrace nevidelo ani tých 116 ľudí, však. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Od Slye jsem ještě zvědavý na Ramba. Tady se jenom mihne a možná i za to nedám nakonec odpad, protože je to jinak totálně nekompetentní a navíc i nezábavný film. No a kazit si na stará kolena pověst účastí v podobných pochybných projektech snad Stallone nemá zapotřebí. Aspoň jsem v to tedy doufal...10% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ve spojitosti s tímto snímkem se nabízí snad jen jediná otázka, a to co tu zatraceně dělá Sly? Co ho vedlo k účasti v tomto neskutečném průseru, jenž ničí především jeden z nejhloupějších scénářů, co snad kdy vznikl, neboť tohle musel vážně vymyslet jen totální retard a ještě větší retard mu to musel pak celý zaplatit. Ze začátku se to tedy ještě dalo nějak přežít, nicméně postupně to vážně celé upadalo do jedné velké bažiny, no a akční vyvrcholení v té továrně, nebo co to bylo, to do prdele bylo tak strašný, že nyní po tomto zážitku už jen doufám, že něco tak mizerně zpracovaného snad již nikdy neuvidím, což ovšem platí ještě pro představitele hlavní role, Matthew Modina, který tu též předvedl něco, co nemá se seriózním, respektive v tomto případě už žádným, herectvím fakt nic společného, prostě teatrální hrůza. Co se jinak týče blíže té akce, to byla fakt ale darda, klucí proti sobě stojí tři metry, vyprázdní proti sobě celý zásobník, ale ani jeden se netrefí a pak když se někdo tedy náhodou trefí, tak do ruky, ovšem onen postřelený udělá trojitý salto vzad a je rozcupovaný na sračky, no absolutní nesoudnost a brakové provedení. Každopádně, já pořád ale hledám odpověď na úvodní otázku ke zbytečné účasti Stallona v této šlamastice. Pomatení smyslů? Stařecká demence? Prohraná sázka? Vlastní sebedestrukční sklony? Či jen jakási kamarádská výpomoc? No, ať je to jak chce, celý této film je zkrátka vážně špatný, laciný, hloupý béčko, které určitě nestojí ani za vteřinu pozornosti a Sly by se měl pro příště kurva vzpamatovat, komu na co kývne! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(14%) BACK TRACE mě teda vůbec nepřesvědčil. Neřeším hodnocení na CSFD, recenze apod., ale tohle se opravdu nevydařilo. Béčkový režisér Brian A. Miller natočil 3 mnou viděné béčka The Prince, Vice a Reprisal. Všechny tyto tři filmy - to bylo nic extra, ale na to jedno shlédnutí a na tu nejslabší možnou 3* (a mé hodnocení 50%) to stačilo. Zato tohle ? Už od začátku jsem necítil skoro žádný příběh. Nezaujal mě, nebavil mě a ani jsem mu nerozuměl. Veškeré dialogy byly neskutečně táhlé a nezáživné. Akce byla nudná, především úvod – u něhož jsem málem usnul. Scéna na začátku jako kdyby já s babičkou a dědou točil přestřelku. Následující akce byla většinou v 3/3 filmu, která rovněž stála za vyliž prdel, usínal jsem u ní. A celých 2/3 filmu se neskutečně vleklo. Stallone ve vedlejší roli tu občas moudře promluvil a ani to mě moc neuspokojilo. Opravdu nebýt tu on a něco málo ještě ve filmu chybělo a už bych šel do nudného odpadu. Nějaký ten příběhový námět se ztrátou paměti tu byl, nic extra nelogického bych tu nehledal, ale i tak to byla ztráta času a ta 1*je tu opravdu jen z milosti. Už nikdy více! ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo od 29. ledna do 10. února 2018 ve městě Savannah (Georgia, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama