Reklama

Reklama

Přiveď mě domů

  • Jižní Korea Nareul chatajweo (více)
Trailer 1

Přiveď mě domů je fascinující thriller, který svým intenzivním dějem dokáže diváky udržet v napětí od první minuty až do úplně poslední scény, a to rychlým tempem, což je u korejského filmu dost neobvyklé. Vynikající Lee Young-aue (Nebohá paní Pomsta) hraje zdravotní sestru, jejíž syn se před lety ztratil na dětském hřišti. Její muž, který byl posedlý hledáním chlapce, měl nehodu a zemřel. V šoku a na úplném dně se Jung-yeon rozhodne syna najít sama. Čeká jí ale těžký boj se zločinci a neprůstřelnou korupcí. Jak daleko dokáže matka zajít, aby našla a ochránila své dítě? (Bohemia MP)

(více)

Recenze (8)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Únosový Debut. Únosy jsou v Korei tématicky nejoblíbenější hned po sériových vrazích a delší dobu zde něco podobného nevzniklo, ale očekával jsem trochu více. Matka pátrá po svém uneseném synovi, ovšem problém nastane když v tom má prsty zkorumpovaná policie a je to boj, který hold nelze legálně vyhrát. Příběhově poutavé, herecky i vizuálně zdařilé, ale to u každého JK filmu, zamrzelo mne absence násilí i akce, něco malého se zde stane, ale spíš má film k Dramatu a o Thriller se opírá jen zřídka. Emocionálně mě to také příliš nezasáhlo a chyběl tomu i drive. Na podívání však v pohodě. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 6/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zpočátku víceméně sledujeme, jak manželská dvojice truchlí nad ztrátou svého syna, zatímco stále povzbuzují jeden druhého. Ovšem od jeho zmizení je to už neuvěřitelných šest let. Zarputilý otec v pátrání nepolevuje, avšak tragicky umírá. Zoufalá matka obdrží hovor, že někdo její dítě viděl. Dostává se do přímořské rybářské vesnice, která je ovšem plná shnilých kusů. Podezřelých věcí je víc, do toho jí navíc hází klacky pod nohy zkorumpovaní poldové. Typické (utahané) asijské drama s poměrně výživným finále nejen o tom, jak se lidé dívají jinam, když jde o něco nepříjemného. Takové průměrné odsouzení části společnosti, u které (bohužel) nelze spoléhat na dobré úmysly. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na Kóreu priehľadný scenár ako Leerdammer. Divák od úvodu až do úplného konca “presne” vie, ako to celé dopadne. Jediný Twist v snímku, je viac okatý, ako Naďovo gestapácke zmýšľanie. Lenže Ja som tej “matke” tak extrémne fandil a držal palce, že Ja to nadpriemerné hodnotenie proste udelím, i keď je po viacerých stránkach, takpovediac - “nezaslúžené”. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Korejci se s tím teda neserou. Ta bitka u konce byla hodně vtipná, ale i super akční. Nicméně je to celkem dost rozporuplné, ale jinak skvělé a dojemné. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Když Lee Young-ae vzala po patnácti letech film, udělala mi tím obrovskou radost. I když na druhou stranu jde o smutný film, kterým se ale celou dobu nese naděje a víra. Young-ae zůstala věrná charakteru svých rolí, které ukazují osudem zkoušené a přesto neskutečně silné ženy. Ve své roli byla tradičně výborná, i když mi trochu chyběl její tak milý úsměv. Tím, vzhledem k charakteru role, musela šetřit. Jak jsem psala na začátku, film je svým zaměřením spíš smutný a mnohdy až krutý. Nicméně naděje umírá poslední. Přeloženo ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pripomenulo mi to ranné Parkove drámy typu Sympathy for Mr. Vengeance. Pomalé tempo, špinavé prostredie, tragický príbeh, zlé až odporné postavy. Celé je to ale podané tak nezáživne, že som pri tom nič necítil. Dokonca ani v scénach určitého zadosťučinenia. Kvôli snahe o civilnosť a filmovo neprikrášlené podanie ma to proste vôbec nestrhlo. 4/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Manželskému páru někdo unese syna ti ho po několika letech stále hledají. Manžel zemře díky nehodě kdy si z něho vystřelí několik malých spratků (každému bych dal trest smrti) a tak zůstává jen manželka. Po čase jí dá někdo tip, že její syn je na jakémsi ostrově ještě s jedním klukem kde jich zotročují tak se tam vydává. Průměrný thriller , který nemá moc nějak čím zaujmout čekal jsem aspoň , že to vychvalované závěrečné zúčtování to zachrání, ale chyba lávky ženskou co za to byla zodpovědná jen jednou pořeže a ostatní dva sejme, ale nic zajímavého. 40 procent za film 20 za téma Film 40 Atmosféra 40 Humor 0 Hudba 0 Napětí 60 Gore 0 Zábavnost 0 Mysteriózní to není pro změnu vůbec. ()

Reklama

Reklama