Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mělo to být nenápadné přepadení, potichu sbalit prachy, hlavně žádná střelba, a vypařit se. Věci ale nešly tak jak čtveřice lupičů předpokládala, došlo k zabití policisty i civilisty, a na útěk před policií jsou nucení vzít rukojmí. Jde po nich celé město, policajti už jednoho z nich dostali a ani muž a žena kteří jim mají svými těly zaručit svobodu, zrovna nespolupracují. Krvavá road trip začíná... (dopitak)

(více)

Recenze (14)

bourec 

všechny recenze uživatele

Originál sem neviděl,takže nemůžu porovnávat.Co se týče tohodle,tak do hodiny je to celkem nuda.Neskutečně nesympatický herci v hlavních rolích,únosci do jednoho s nějakou psycho újmou,ani kladný hrdinové nic moc.Poslední půlhodina,a twist v závěru celej film alespoň do slabšího průměru pošle.Ale strhující to neni.40%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Trajler byl dravý, úderný a sexy, až mi připomněl Kounenova Dobermanna. Film je ale jen krotký, průměrný road thriller, dějově věrný remake Bavovy stejnojmenné sedmdesátkové exploatace. Vizuálně snaživý, ale zase ne nějak extra, místy napínavý, ale šlo z toho vytlačit o dost víc, řekl bych. A bohužel to rezignuje na Bavův sleaziness - jeden z lupičů se sice k unesené ženě má, ale močící scéna z originálu, ani nic na ten způsob se nekoná. Škoda, takhle zůstává u záležitosti na jedno zhlédnutí. Ne, že bych originál považoval za nějak úžasný... ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Za ten parádní konec jednu hvězdu navíc.Jinak se celkově jedná o klasickou akční story s různýma charaktery,který místy váznou a jsou zdlouhavější než by bylo zdrávo.Zajímavý sound,červená barva cosi vyjadřující,slušné herecké osazenstvo.Sice je tu pár blikanců menšího rázu,ale dá se to překousnout.75% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Original som nevidel, ale podla komentarov to bol nonstop napinavy film. Remake postrada akekolvek napätie, pretoze postavy su idioti ktori mi cely cas liezli na nervy. Vdaka tomu po fantastickom akcnom uvode nastupila az do konca strasna nuda behom ktorej postavy cestovali autom a obcas niekoho zabili. Na konci sa konecne vsetci vyzabijali a dockali sme sa aj vtipnej pointy, ktora kvality filmu nezvýši ale aspon ma pobavila. Jednu hviezdicku davam za skvely akcny uvod a druhu za fantasticku hudbu. Konecne nejaky novy film s vyraznou a kvalitnou hudbou. 4/10. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak fajn, netušil sem že tenhle film je nějaký remake, to sem zjistil až teď, no co ? Ve spojených filmech to neni, protože topr na to sere a taky je to protekční koník, jo je šance že za dva dny to bude spojené. A bude se to tvářit jako že nic, ale kašlu na to, přepisovat to nebudu. No k filmu, úvodní honička je super, soundtrack se mi taky líbil takový Perturbator a ten důraz na červenou, byl takový fajnový a tím pozitiva končí. Zločinci utíkají občas někoho zabijí, vezmou si rukojmí sympatickou holčinu a fotříka zažívají netradiční road trip, občas se někde zastaví, to aby zloduši někoho zabili a zase se jede dál. Ale to jejich cestování, je dost nudný, buď se dohadují o tom kdo je větší blbec a nebo koho zabijí příště, a když už někoho sejmou, tak to taky neni žádná velká sláva. Joo v té vesnici plné medvědů, se sice rozjede, takový malý nervák a kdyby celý film, byl takový, tak bych neřekl ani popel. Ale film takový neni, ale zase konec se to snaží nahnat do plusu a konec fakt stojí za to, to se musí nechat.Ale i tak to bude na dvě, tři sou moc protože první polovina, je prostě o ničem, druhá sice slušně jede, ale nezachrání to. Co se týče postav, zloději mi byli volní holka a fotřík docela ušli, asi sem chtěl moc, když sem čekal Takový normální zabijáky po francouzsku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení trvalo 32 dní a probíhalo v Québecu, zejména v Montréalu a Thérèse-De Blainville. (bianci)

Reklama

Reklama