Reklama

Reklama

Recenze (10)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

México Bárbaro II, opět 8 povídek, o půl hodinky kratší, opět velké díky za titulky "olasek". První povídka - "Voják Juan" který je zabit neoprávněně a v pekle mu dá ďábel šanci se pomstít, rychlovka, solidní začátek - 3* Druhá povídka - "Odplata" frajerka byla zdrogovaná a znásilněná, porodila dceru, kterou pak utopila ? Nevím, každopádně slabá povídka - 1* Třetí povídka - "Pozole" (mexická polévka), příběh o dost úchylné rodince, s ještě úchylnějším tatíčkem, kterému připraví na narozeniny krásnou pomstu. Hodně Wtf povídka - 3* Čtvrtá povídka - "Ohnivé koule" vyloženě porno povídka, sexy (pěkný holky) a zároveň dost nechutný (kouření péra do krve) , tahle byla hodně fajn - 4* Pátá povídka - "Kyselina" příběh o modelce, která zjistí, že jí na jedné párty znásilnil fotograf, celkem nuda, nechápal jsem proč si znetvořila obličej, když ho stejně zabila - 2* Šestá povídka - "Nespi" tohle byla nejnudnější povídka, v hlavní roli dítě a klasický bu bu bu příběh. Tuhle jsem přetáčel, nedalo se - odpad. Sedmá povídka - "Už je čas" tahle mi přišla nejvíc amatérská. Dvě holky, které provedou kletbu na své nenáviděné kamarádky. Stříkající digitální krev, sice pobavilo, ale to je asi tak všechno - 2* Osmá povídka - "Exodontia" tady to Ortega napravil, jelikož v jedničce to byla od něho nejslabší povídka, ve dvojce jasný vítěz. prostituce, drogy, špína, hnus, ustřihnutí prstu TOP scéna, spousta krve. Za mě asi i nejkrutější povídka z obou dílů - 5* Sečteno, podtrženo 2,5. No, Lepší jak jednička to celkově asi není, tam jsem odpad povídce nedal, ale zde zase byla 5* + celkově o půl hodiny kratší. No, nebudu zlý a tu trojku, ač slabší, tak dám. México Bárbaro III, prosím !! (17. hodnocení, HD) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Antológia, 8 poviedok. Prvá (Juan) o navrátilcovi z hrobu neurazila ani nezaujala. Druhú (Paidos Phobos) o jebnutej matke a duchovi by som nazval najväčšou sračkou celého filmu. Tretia (Potzonalli) konečne potešila, psycho rodinku a kanibalskú porcovačku totiž nikdy neodmietnem. Štvrtá (Fireballs) je len priblblá erotická komédia s nadržanými satankami, ktorá sa vážne brať nedá. Piata (Vitriol) o traumatizovanej ženskej sa pokúsila zaujať skôr psychologicky... ale nezaujala. Šiesta (Do Not Sleep) o chlapcovi, ktorý až príliš veril poverám svojej babky, vyzerá spočiatku nádejne, ale vyvrcholenie mohlo byť intenzívnejšie. Siedma (Its About Time) je opäť vtipný splatter o satanskej pomste, ktorý viac potešil ako nepotešil, len treba odpustiť poriadne amatérske triky. A posledná ôsma (Exodontia) je úplný vrchol a to najlepšie, čo antológia ponúka. Drogový, halucinogénny trip s perfektným spracovaním. Takže 3 a 8 - super, 2 a 4 v podstate blbosti, ostatné priemer. Na 3 to vyjde, ale jednotka sa mi zdala o niečo lepšia, čo sa vlastne dalo čakať. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná antologie z Mexika...Mexičani jsou možná o něco bizarnější než Španělé a to se počítá. Většina povídek nemá nijak originální nápad, ale mají sympatické zpracování a značný přesah do surrealismu jako např. Odplata, poslední je navíc halucinogenní s/m jízda do pekla. A když jsme u Pekla, pak povedená je povídka Už je čas - dávení hřebíků a hřebu, roztékání se a nafukování se nemají chybu! Pozole je taková milá řeznická povídka - Táta voní fakt dobře.-Bude třeba více soli. - O něco slabší je Kyselina, zábavné jsou Ohnivé koule...doslova. Ve Vojáku Juanovi je velmi pěkně ztvárněn Ďábel, což je také jeho jediná deviza. Nu a povídka Nespi je pro všechny ty, co si myslí, že bubáci pod postelí neexistují...Hudba, kamera výborné - 3,5* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dám za tři, ať nežeru, ale jednička mě bavila víc. Z tohohle cyklu se mi nejvíc líbila povídka Vitriol, a pak ještě celkem ta první, o nespravedlivé vojenské popravě. A zatímco píšu tenhle komentář, zbytek mi už pomalu vyšumívá z hlavy. Buď byly příběhy příliš groteskní, nebo příliš křečovitě "rádoby" šokézní, namísto aby byly především horrorové. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u jedničky mě tématicky bavily všechny povídky. Jen to zpracování bylo tentokráte horší. Nespravedlivě popravený voják mstící se ze záhrobí se mi líbil. Terorizovaná rodinka vyřizující si účty s tyranským otcem byla dokonce parádní. Na scénu se dostal můj oblíbený holčičkový duch, ačkoliv tady to mohlo být lepší. No a chuťovka s puberťačkami a mocnostmi pekelnými byl také fajn. Ten zbytek mě nijak zvlášť, což je třeba u pekelného porna trošku škoda. celkově čistý průměr. 50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som dopozeral México Bárbaro 1, tak som si povedal, že do dvojky nepôjdem, lebo to bude taká sračka ako jednotka. Lenže dnes mi drblo a mal som chuť na niečo šialene a bláznivé a tak, že skúsim. No skúsil som a výsledok je o čosi lepší ako jednotka, aby som bol presný o 1*. Ja toto, ale nepochopím, niektoré poviedky tak super začali ako hned prvá o vojakovi a vzápätí sa tam zjavil, akože diabol v hroznom prevedení a bolo dobojované. A to by som mohol pokračovať, ale na to nemam ani náladu ani čas. Najlepšou poviedkou u mna bol satansky rituál a vzápätí slušná splatter jazda, ktorá sa, ale tiež neobišla bez chýb V tomto prípade to boli hlavne triky, tie boli fakt na zaplakanie, ale i tak to bola najlepšia poviedka. To už o niečom svedčí. Slabé 2*. ()

ol4s3kk 

všechny recenze uživatele

Zde si dovolím nesouhlasit s názory ostatních komentujících, kteří u prvního dílu říkali, že je lepší než dvojka. Minimálně co se úrovně nechutností týče je dvojka daleko před prvním dílem. Masturbace jeptišky pomocí kříže s následným pitím smíchané menstruační krve se spermatem přišla i mě vážně nechutná. Další velmi zajímavá podívaná byla na fanatickou rodinku, kterou týral a znásilňoval jejich vlastní otec. Proč ho tedy nezabít a neuvařit si z něj chutné pozole, které pak naservírujete na oslavě svým sousedům? ()

Ja.Malachi odpad!

všechny recenze uživatele

táto ..íčovina má vari aj pokračovanie???..tak po jednotke..a obecnom hodnotení..chápem to vysoké číslo..a hned z fleku dávam... nebudem to radšej ani skúšať.. :D..a hlavne po predošlom komentáre "že jednotka bola lepšia"..tak aj odpad je v podstate pochvala.. :D ()

sniper97 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu mají příběhy určitý děj, ale bohužel jsou nedotažené, je to škoda, některé potenciál mají, nejlepší je drogové delirium. ()

Reklama

Reklama